Kukamitähäh

Tämä on ensisijaisesti oma treenipäiväkirjani, johon kirjaan etenemisen (ja takapakit) triathloniin ja muihin kotkotuksiin valmentautuessani.

sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Jumppaa ja erikoishommia

Tämä viikko on kuntoiltu ja kuntoutettu tälläviisiin:

Ma: Tunti ohjattua jumppaa Fibacolla. Käytiin läpi uusi kotiharjoitteluohjelma.

Ti: Edellinen yö tolkuttoman huonoilla unilla - uusi (?) Hesarin jakaja on mallia norsulauma ja on nyt herättänyt useampana yönä kolmen maissa - eli en jaksanu tehdä mitn. Mitä nyt vähän venytellä illalla. Annoin palautetta jakajasta Hesarille ja ilmeisesti meni perille, koska rymistely loppui.

Ke: Omatoimiharjoittelua salilla: 0:20 crosstraineria ja tunnin verran varsinaista jumppaa. Illalla vielä päälle kotisauna ja -uima.

To: Huilipäivä.

Pe: Huilia perjantainakin, koska pikkujoulut. Teemana oli disco ja musat vallan mahtavat ja boonuksena vielä tanssinopetustakin. Harmi vaan ei uskaltanut koipea rasittaa parketilla, joten hyvissä ajoin kotiin.

La: Omatoimitreeni salilla: 0:30 crosstraineria ja tunti lihaskuntoa. Ruokaostosten ohessa kävin shoppaamassa Prismasta HighRoller -rullausvehkeen ja sehän osoittautuikin ihan loistavaksi lihashuoltovälineeksi. Illalla siis kolme varttia rullailua ja venyttelyjä.

Su: Tänään olikin erikoispäivä: pääsin pollen kyytiin ja samalla nauttimaan ihanista talvisista Nuuksion maisemista! Oli elämäni kolmas kerta heposen kyydissä ja Viva-rouva suhtautui varsin kärsivällisesti tällaiseen tumpeloon turistiin. Mukavasti siinä sai keskivartalo hommia, kun mentiin pitkin polkuja, ylä- ja alamäkiä. 

Päivän kulkupeli.

Ulkona tuli hiukan vilu ja kotio päästyä lähdin uimahallille lämmittelemään. Ensin 0:30 vesijuoksua ja päälle toinen puolituntinen / 1,2 km uintia. 

Kinttu on ollut tällä viikolla yleisesesti ottaen melko hyvä, hiukan ehkä on tullut takapakkia ja kokonaan kivuttomia askelia ei paljon ole ollut. Mutta olisko niin, että paraneminen menee jotenkin aalloittain. En uskallakaan odottaa tai toivoa, että paraneminen tapahtuisi kertaheitolla ja silmänräpäyksessä. Tarkkana vaan edelleen, jottei ylimääräistä kuormaa tule.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti