Kukamitähäh

Tämä on ensisijaisesti oma treenipäiväkirjani, johon kirjaan etenemisen (ja takapakit) triathloniin ja muihin kotkotuksiin valmentautuessani.

sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Helmikuun hommat

Viime viikoista ei ole jaksanut kirjoittaa mitään raporttia tahi analyysiä, ei vaan ole huvittanut. Treenit on kuitenkin tallessa Polar Flowssa, ettei ihan unohdu mitä on yrittänyt rääpiä. Voimatreeniä olen tehnyt 2-3 kertaa viikossa: Fibacoa, HelTrin ryhmätreeniä Fullilla ja välillä ihan omaa perussettiä salilla. Muutaman kerran olen käynyt uimassa ja pari napakkaa fillaritreeniä tehnyt trainerilla, viime vuodesta kun on hyviä treeniohjeita valmiina. Molemmat on kulkeneet yllättävän mukavasti. Etenkin uinnissa Fibacon treenit tuntuu: lavat liikkuu ja niissä on selvästi entistä enemmän voimaa. Venytellyt olen myös paljon. 

Tällä viikolla alku meni taas kerran harakoille, kun unet oli surkeat. Vaikea laji tuo nukkuminen. Keskiviikkona sentään tunnin hyvä Fibaco-treeni, lauantaina 3:24 / 56 km cyclolenkki ja tänään 1:32 / 3,5 km:n uinti. Parina päivänä ajoin työmatkat fillarilla. Kinttu = kantapää ei ole ihan toivoton, mutta vieläkään ei juoksemaan ole asiaa. Hyvä että sentään fillaroinnin ja uinnin on taas saanut alkuun. Koitan jatkaa niitä viimevuotisten ohjeitten mukaan, jos vain suinkin uni = palautuminen antaa myöten. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti