Kukamitähäh

Tämä on ensisijaisesti oma treenipäiväkirjani, johon kirjaan etenemisen (ja takapakit) triathloniin ja muihin kotkotuksiin valmentautuessani.

sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Erinomaisen hyvä viikko

No nyt, homma alkaa taas etäisesti muistuttaa tri-hommia. 

Ma: Lepo, koska rintaranka meni kesken päivän aivan lukkoon, ihan ilman mitään erityistä syytä. Hyvä että henki kulki kun niin rankaa rutisti.

Ti: Fillarilla hakemaan apuva, eli hieroja-osteopaatti Joonaksen asiantuntevaan käsittelyyn. Mukavaahan se ei ollut, mutta kuntoon tuli ja happi alkoi taas kulkea.

Ke: Fillarilla Fibacolle ja tunnin treeni. Taas tosi jänniä uusia juttuja. Hiki tuli eikä helpolla päässyt, mutta hyvä olo ja mieli oli taas taattu juttu.

To: Tsygäbizneksiä eli käytiin viskaamassa hyvinpalvellut Trek matkalle kohti uutta omistajaa, joka asuu suomalaisen triathlonin pyhätössä eli Joroisilla. Erityisen hauskaa, että koti löytyi just tuolta. Synttärilahjaksi tilasin itselleni loput osat Felt-projektiin, eli nyt pitäis olla jo matkalla mm. osasarja, jarrukahvat, kammet, takapakka, ketju ja renkaat. 

Pe: Fillarilla Fuell-studiolle, jossa olikin jo HelTrin naisten voimakurssin viimeinen kerta. 

La: Muutaman viikon tauon jälkeen uimassa, 1:41 / 3,5 km. Yllättävän mukavasti meni. Päivässä oli erityisen hienoa se, että ehkä noin puoleentoista-kahteen vuoteen oli ensimmäinen kokonainen päivä ilman mitään muita kuin treenistä aiheutuneita lihaskipuja. Käsittämättömän hieno tunne, arvostan.

Su: 3:25 / 52,8 km cycloilua ja sen päälle 0:20 / 3,15 km juoksua, hurraa! Olihan keväinen fiilis, lämmintä yli 10 astetta, peipposet lauloi ja joutsenet & töyhtöhyypät tepasteli pellolla. Sieltä se taas tulee, kesä <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti