Kukamitähäh

Tämä on ensisijaisesti oma treenipäiväkirjani, johon kirjaan etenemisen (ja takapakit) triathloniin ja muihin kotkotuksiin valmentautuessani.

maanantai 30. marraskuuta 2015

Palautumisesta ei parane tinkiä

Jälleen on yksi mielenkiintoinen treeniviikko takana. Eihän se sujunut taaskaan ilman säätöjä, mutta eipä olla moisesta moksiskaan.

Ma: Lepo, tuttuun tapaan. Työn puitteissa oli järjestämäni HR:n teemapäivä, josta sain itse ammennettua evästä myös treenaamiseen. Vieraileviksi puhujiksi olin hankkinut johtavan psykologin Teemu Paajasen Työterveyslaitokselta ja mm. testauksen Grand Old Manin Matti Heikkilän. Kannattaa katsoa jutut nimilinkkien takaa. Kummankin asiantuntijan viesti palautumisen tärkeydestä ja palautumattomuuden vaikutuksista on kovaa tavaraa. 

Ti: Huonosti nukutun yön jälkeen olo oli koko päivän garmea, niinpä noudatin maanantaina saatuja ohjeita ja unohdin päivälle suunnitellun treenin ja tein palauttavan kävelylenkin. Toimi.

Ke: Nyt oli taas virtaa ja päivän treeni eli juoksu + puntti + juoksu kulki taas kuin unelma.

To: Taas piti soveltaa. Työpäivä venähti ja olo uuvahti eikä uimaan lähteminen houkutellut tipan vertaa, pienistä voimatirsoista huolimatta. Sen sijaan 1:35/9,6 km:n sauvakävelylenkki kuutamoisessa merenrannassa mielimusiikkia kuunnellen teki hyvää niin sielulle kuin ruumille. Kannatti vaihtaa.

Pe: Kuntopiiri, kuinkas muuten.

La: Nyt sai olla luvan kanssa oman elämänsä filmitähti, koska ohjelmassa oli uintitekniikan kuvaukset. Jännää miten paljon erilaisia virheitä sitä osaakin tehdä! Jotain olen sentään oppinutkin ja Merjalta sain taas hyvät ohjeet jatkoharjoitteluun. Yhden suuren oivalluksenkin - aika oleellisen - koin ja sen myötä uinnista tuli paljon raskaampaa, koska liian helpolla päästetyt lihakset joutuivat töihin... Varsinaisen oppitunnin jälkeen jäätiin Teräsmiehen kanssa vielä treenaamaan volttikäännöksiä, siinä oli kanssauimareille viihdearvoa kerrakseen!

Su: Uusinta edelliseltä sunnuntailta eli cyclolla Malminkartanoon ja 6 kertaa mäki ylös. Ihanankamala treeni, joka tuntui vähän helpommalle kun oli hyvää seuraa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti