Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

torstai 10. tammikuuta 2013

Äimist ja hämmäst

Vieläkään ei oikein ole mennyt jakeluun se, että juoksussa aerobinen kynnys tosiaan on nyt 20 pykälää ylemäpänä, kuin mitä pari vuotta sitten mitattiin. (No okei, jos ollaan tarkkoja niin 19.) Tarkoittaa käytännössä sitä, että aika paljon aikaisempaa lujempaa saa luvan kanssa PK-lenkeillä päästellä. Viimeisen vuoden aikana on siis tullut tehtyä lähes kaikki lenkit PK-alueella, toisin kuin luulin... Ilmankos se alue on myös kehittynyt.

Oli siis todellinen nautinto tänään kipitellä rivakasti kun tein hiukan vajaan 1,5 tunnin lenkin, jonka lopussa oli vielä 6 x 30 metrin kiihdytykset ylämäkeen. Sää oli jokseenkin raikas: muutama aste pakkasta ja lunta tuli vaakasuorassa kunnon viiman puhaltamana, rantoja pitkin kun enimmäkseen menin. Samalla tuli katsastettua Vanhankaupunginlahden latutilanne ja hyvältä näyttää, viikonloppuna varmaankin sinne suunta suksilla. Loppumatkasta tuli jopa juostua parin sunnuntaihiihtäjän ohi, ai että tuntui mainiolta! Pienet - mutta oleelliset - on ihmisen ilot arjessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti