Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Tietokin lisää tuskaa

Toisen 4-viikon treenisetin viimeinen viikko eli palauttelua, jota tosin on tullut hiukan enemmän kuin on ollut tarkoitus.

Ma: lonkkien huoltoa hierojalla.
Ti-to suuren kevätsiivousoperaation aloittelua eli kamojen sorttausta, hinnoittelua ja kuskausta itsepalvelukirppikselle. Saas nähdä miten kauppa käy Akselissa, pariksi viikoksi on paikka varattuna ja sitä pitää harvase päivä käydä tsekkailemassa ja täydentelemässä. Hiki se tuossakin hommassa tulee. Kumma muuten että hieman kulahtaneistakin urheilukamppeista tuntuu olevan kaikkein vaikeinta luopua...
Pe: 0:40 omatoimispinning, sisältäen pari raskaampaa 5 min vetoa + 0:10 keskivartalokuntopiiri.
La: 1:05 rivakka kävely Töölönlahden ympäristössä + 0:35 kotikuntopiiri. Lisäksi tuli takuuhuollatettua sukset Kallesportissa, josko nyt alkaisivat pitää.
Su: 1:27/13,4 km PK-pertsalenkki aivan täydellisen mahtavassa säässä! Lisäksi ladut Vanhankaupunginlahden ympäristössä oli loistokunnossa ja mikä parasta: sukset luisti JA piti! Ai että! Iltapäivällä tuli pyörähdettyä GoExpo -messuilla (KV:lle kiitos lipusta!) ja siellähän tapasi tietty paljon tuttuja. Tuliaisina oli fillariesitteitä, pari ajopaitaa, -hanskat ja uimalasit. Tuo esitenippu saattaa vielä käydä kalliiksi.

Ja vaivaisurheiluosasto tiedottaa:
ENMG-tutkimuksesta tuli - ei mitenkään yllättävä - tulos, että kohtuullisen vaikeahko hermovauriohan se siellä 4-5 lannenikaman välissä luuraa ja riivaa vasenta puolta, tehden sen osittain toimimattomaksi ja pirullisen kipeäksi. Kyse on yli vuoden vanhasta vauriosta, joka lienee sieltä vuosien 2006-2007 tienoilta, jolloin viimeksi olin huomattavan huonossa hapessa selkäni kanssa. Olisi vissiin silloin ne välilevypullistumat sittenkin pitänyt leikata... Seuraavaksi vuorossa magneettikuvaus, josta toivottavasti selviää, että onko hermovauriolle/-ahtaumalle jotain tehtävissä.

Joka tapauksessa alkaa näyttää sille, että ei tule tämä vuosi menemään liikkumisten puolesta ihan niinkuin on suunniteltu. Joko kivut rajoittaa edelleen tekemisiä - niin töissä kun vapaalla - entistä enemmän tai sitten tulee leikkuuoperaatio. Perskeles sentään! Mutta ei nyt vielä heitetä kirvestä kaivoon, vaan kahlataan eteenpäin soveltaen. Seuraavat 4 viikkoa tulee menemään vielä "vanhan" treeniplänin mukaan, mutta juoksut korvataan hiihdolla / fillaroinnilla / uinnilla. Ei huono sekään, pääasia että jollain konstilla pääsee liikkumaan ja jatkamaan hyvin vauhtiin päässyttä peruskunnonkohotusta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti