Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Palauttelua ja perusteellisempaa peekoota

Tämä viikko on ollut ns. kisan jälkeistä palauttelua, ainakin alkuviikko.

Ma: Lepoa

Ti: PK-juoksentelu 0:50/7,6 km ja päälle vartti persjumppaa + myöhemmin vielä venyttelyt. Nyt oli testissä Vantaa Triathlonin messualueelta (ennen kuin olivat edes kuormaa ehtineet purkaa) ostetut On-runningin Cloud Surferit. Ja Del Monte mies sanoo jälleen kyllä, aivan loistavat vähän Racereita enemmän vaimennetut kengät! Näillä mennäänkin sitten kesän pidemmät lenkit, toivottavasti myös lujaa. En ole millään muilla juoksukengillä saanut yhtä hyvää, luontevaa ja vähäkipuista juoksuasentoa kuin noilla On-runningeilla. Voin suositella lämpimästi kaikille selkä- ja jalkavaivaisille kokeiltavaksi. 

Ke: fillarointi salille ja 0:45 punttitreeni. Puupää en muistanut, että yksi tietty selkäliike tekee häijyä välilevyille ja eikös siellä joku levy hiukan ottanut nokkiinsa. 

To: koska selkä vähän vihoitteli edelleen vain fillarointi töihin 0:50/15 km ja illalla vähän pidemmät venyttelyt.

Pe: fillarointi töihin 0:50/15 km ja illalla 0:53/8,1 km PK-juoksua ja päälle persjumppa. Elokuvaihminen sattui ajamaan fillarilla ohi ja tallentamaan mun juoksuani, fiihdepläjäys on nähtävissä täällä. Kevyt on askel kun on hyvät kengät jalassa ja heviä korvissa!

La: Kumpulan maauimalakauden avaus ja olipas mukavan rauhallista: sai melkein koko ajan uida yksin omalla radalla. Viileä sää on ystävä. 1:35/3,5 km tuli polskittua ja päälle hyvät löylyt. Maauimalat <3

Su: tänään olikin sitten vähän pidempi PK-setti: 3 x (40 km pyöräilyä + 6 km juoksua) nousevilla sykkeillä Pk1 - PK2 - AerK. Aikaa treeniin tuhraantui 6 tuntia 38 minuuttia (+ kiireettömät vaihdot) ja kilokaloreita paloi 3924 kpl. Taas saapi syyä! Tein fillaroinnin maantiepyörällä, koska testissä oli lainassa ollut Spessun satula, Vätterniä silmällä pitäen. Satula oli kerrassaan manio, mitä nyt pehmustamattomalla kisapuvulla verhotulle takamukselle hiukan kova. Taitaa mennä Adamo vaihtoon, se kun on edestä liian leveä ja hinkkaa reisien yläosaa liikaa. 

Ja jee, mulla on edelleen valmentaja, koska Merja onnistui pakenemaan Alcatrazista, huippua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti