Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Ei hiihtoa eikä lomaa, vaan perusliikuntoa ja lenkkarikierrätystä

Tällä viikolla olen taas päässyt suht normaalin treenaamisen syrjään kiinni, koska unta ja palautumista on riittänyt vähän paremmin. 

Ma: työmatkat fillaroiden 0:50 / 15 km ja illalla 0:40 venyttelyjä ja muuta lihashuoltoa.
Ti: 0:45 / 4,5 km kävelyä (kivutta!) ja päälle 0:42 Fibaco-kotijumppa.
Ke: 1:30 / 36,1 km:n fillaritreeni olkkarissa.
To: Kymmenisen kilsaa hyötypyöräilyä ja tunnin yläkropan hieronta & nikamalukkojen avaus. Aah!
Pe: Fillarilla Fuell-studiolle (0:25 / 5,6 km suunta) ja siellä HelTri:n reilu tunnin voimatreeni. Että voi rinnallevedon tekniikka olla vaikiaa!
La: 0:51 / 2 km:n uinti, jälleen kerran lähes koko ajan omalla radalla. Kun Märskyyn menee vasta puoliltapäivin, jolloin aamuvirkut on jo kotona lounaalla niin hyvin on tilaa.
Su: Koska ulkona oli niin harmaata ja ripotteli lunta niin cycloily jääurissa ei houkutellut, vaan tein 1:30 / 35,3 km:n PK-pyöräilyn olkkarissa. Kadenssia kun vaihteli korvanapeista kuuluvien metallibiisien tahtiin, niin oikein sukkelaan meni aika.

Tätä ei varmaan pitäisi sanoa ääneen, mutta jalka vaikuttaa nyt sen verran lupaavalle, että ensi viikolla taitaa koittaa aika kokeilla muutamaa askelta juoksumatolla... Samalla tässä tuli inventoitua lenkkarivalikoima ja kiertoon lähtee parit omaan jalkaan sopimattomat, osta pois!

Kerran kokeillut On Running Cloudcruiserit koko 38, melko kapea malli. 80€.

Muutama lenkki juostut Adidas Ultra Boostit koko 38 2/3, 50€

Huomenna onkin jännä päivä, koska uuden fillariprojektin ensimmäisten osien pitäisi saapua eli olo on kuin joulua odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti