Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

maanantai 31. joulukuuta 2012

Varaslähtö uuteen treenivuoteen

Jihuu, aamulla odotti sähköpostissa valmentajalta tullut treenisuunnitelma! Nyt on siis ohjeet mitä tehdä seuravien 8 viikon aikana. Treeniä on kuutena päivänä viikossa, äkkiseltään laskettuna kymmenisen tuntia/viikko. Pitää vielä muutamat tarkennukset käydä valmentajan kanssa läpi, jotta varmasti olen ymmärtänyt kaikki ohjeet oikein.

Pääpaino on tällä jaksolla uinnissa (tekniikka), sitä on kahtena päivänä viikossa, sekä pyöräilyn peruskestävyyden kehittämisessä. Säästä riippuen (sisä)pyöräilyn vaihtoehtona on hiihtoa. Juoksua ja voimatreeniä on toki myös mukana. Uudet pakkaskeliin sopivat pertsat kävin ostamassa ja saan ne pohjustuksesta keskiviikkona, sen jälkeen viimeistään saisikin sitä lunta ja pakkasta sitten tulla, jotta pääsisi testaamaan kuinka luistaa ja pitääkö myös.

Maanantai on ohjelmassa lepopäivä, mutta koska huomenna (1.1.2013) saattaa sattuneista syistä olla lepopäivän paikka, otin varaslähdön ja kävin vetäisemässä ensimmäisen tiistain treenin jo tänään: 1:15 PK-spinningiä eli takarivissä täysin piittaamatta siitä mitä ohjaaja sanoo, ohjatut spinningit kun kaikki on käytännössä VK-/intervallitreenejä. Siihen päälle vielä 15 min kuntopiiriä.

Pyrin tästä eteenpäin viikoittain summeeraamaan mitä on tullut tehtyä ja onko mennyt suunnitelman mukaisesti. Tuntuu mukavalle, ettei tarvitse enää itsekseen arpoa mitä tekisi, vaan on selvät sävelet ja ei tarvitse kuin kiltisti noudattaa ohjelmaa, niin tulosta pitäisi syntymän.

Muutama tilastotieto vuodelta 2012:
uintia 59 km, pyöräilyä 2637 km ja juoksua 576 km. 
Vuoden 2013 lukemat pitäis olla sitten aika lailla suuremmat :)

Toivotan kaikille oikein antoisaa, tervettä ja urheiluvammatonta treenivuotta 2013!

1 kommentti:

  1. Kiitos samoin hyvää uutta alkanutta treenivuotta 2013. Mielenkiintoista seurata sun treenien edistymistä ja tuloksia!

    VastaaPoista