Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Rokkia, sporttia ja lomahommia

Kesäkuun viimeinen viikko meni maailman laittamisessa valmiiksi ennen kesälomaa, festaroidessa ja tulihan se Kiskon perusmatkakin kisattua. Ja yllätysten yllätys, aika parani jälleen kolmisen minuuttia Vantaa triathlonin aikaan verrattuna! Tiedä häntä sitten kuinka vertailukelpoisia ajat ovat, koska reittiprofiili on melko erilainen. Etenkin fillariosuus oli Kiskossa jälleen kiitettävän mäkinen ja ekat metrit niin pyöräily- kuin juoksuosuudelle lähtiessä ovat tunnetusti mallia "Luulot pois". Juoksu meni yllättävänkin hyvin ja suurin ero Vantaan aikaan olikin siinä. Fillarointi meni vähän niin ja näin, aikakoneeseen totutellessa. Vielä en aerobareilla uskaltanut kaikin paikoin ajaa, etenkään jyrkissä alamäissä ja niissä kohden, kun muuta liikennettä oli tiellä paljon, sen verran huteraa meno on vielä. Ajoasento joka tapauksessa on ihana selälle, koska se ei sattunut yhtään! Samoin jalkoja aikakoneen ajoasento säästää roimasti, koska voimantuotto vaikuttaisi lähtevän selvästi enemmän lantion seudusta ja se varmaan vaikutti myös parempaan juoksuaikaan.

Hienoa Kiskossa oli taas hyvin toimivat järjestelyt, kannustajat (äiti ja isä etenkin!) ja se että paikalla oli paljon mukavia tuttuja. Hieno tapahtuma siis jälleen kerran. Sääkin suosi lopulta ja oli juuri passeli, vaikka sateen uhka ensin leijuikin ilmassa.

Kiskon jälkeen sai heittää vapaalle ja lomamoodiin ja sehän lähti käyntiin rokkihommissa niin Rock the Beachissa (ah mahtava Rammstein!) kuin Tuskassakin. 


Yleisö ja bändi yhtä liekeissä

Treenit toki on jatkuneet ohjelman mukaisesti ja viime viikonloppuna oli hyvät uinti- ja pyöräilymeiningit Casa de Rantatorpan ihanissa maisemissa Hämeenlinnan kupeessa. 
Eipä ole paljon tätä hienompaa uima-allasta

Siellä selvisi myös se, että ilmeisesti Vantaan Kuusijärvessä on jotakin astma-/allergiaoireet rajusti laukaisevaa ainesta, koska Iso-Munakkaassa uidessa henki kulki täysin normaalisti. Välttelen Kuusijärveä tästä lähtien, koska viimeisin harjoituskerta siellä päättyi kesken kaiken hengenahdistukseen, joka jatkui pari päivää ja sitä ei kyllä tee mieli enää uudestaan kokea.

Nyt on menossa viimeistelyt Joroisia varten ja pitäähän tässä vielä ennen sitä hiukan häitäkin juhlia plus tehdä muita lomailuhommia. Hiukan jo 20.7. H-hetki jännittää...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti