Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Ilo pitkästä juoksusta

Tämä viikko lähti käyntiin rauhallisesti palautellen, viikonlopun "pitkävaikutteisten" rientojen jälkeen. Yhtä keskiviikolta pois jäänyttä voimatreeniä lukuunottamatta kutakuinkin suunnitelmien mukainen treeniviikko tuli tehtyä.

Ma: Kävely 0:58/6,3km + pitkät venyttelyt 0:30
Ti: Kävely salille 0:38/3,6 ja juoksu matolla 1:30/11,8km: jippii, jahuu, wohoo!!! Noin pitkään en olekaan päässyt juoksemaan sitten lokakuun eli ai ettien että sentään miten hienolle tuntui! Lonkka ja selkä toki sattui melkoisesti, mutta niistä ei tarvitse piitata kun ovat ihan normaalia. Pohje sen sijaan ei inahtanutkaan, eli on parantunut tosi nopsaan.
Ke: Liikunnasta kävi juoksentelu asioilla eli mm. lekurissa, kaupoissa ja hakemassa sykemittari korjauksesta (kiitos Stockan Kello- ja paristopalvelu). Lisäksi hain fillarilaukun lainaan J&J:ltä, mikä sai matkakuumeen kohoamaan välittömästi. Sitä oli hyvä kuumentaa lisää illan sauna- ja uimavuorolla, joka on keidas keskellä viikkoa.
To: HelTrin uintitreeni 1:00/2150m. sisälsi 350m lämppää, 10x100m pullarilla superloninen "jarrurengas" nilkkojen ympärillä, 5x100m pullarilla, 300m jäähyä. Ekaa kertaa oikea olkapää ei tullut yhtään kipeäksi uidessa, vaikka jarru teki vedoista raskaita. Alkaa siis oikea liikerata löytyä.
Pe: kävely salille 0:35/3,5km ja HelTrin kuntopiiri 1:30. Lopun vatsaliikeosuutta (n. 25min) kevensi mukavasti se, että liikkeitten (á 35 sek) väliset tauot levättiin lankussa. Huumormiehiä nuo meidän mainiot vetäjät.
La: 1:15 VK-spinningiä ja siihen heti perään 0:30/4,8km VK-juoksua matolla ja helpon oloisesti kulki.
Su: 2:00/50km PK-ajoa satasen kadenssilla olkkarissa.

Viikkoon on sisältynyt jo jonkin verran tulevan lomareissun valmisteluja ja se alkaa näkyä pikkuhiljaa myös kasvavana kaaoksena huushollissa. Auta armias mikä mayhem sitä onkaan vielä edessä, ennenkuin tuo julmettu tavaramäärä on saatu sullottua laukkuihin ja roudattua reissuun.

Piirongin päälle alkaa kerääntyä kaikkea reissussa tarvittavaa

Märkkäriä pitää taas vähän parsia ja liimailla. Alkaa olla melkoinen tilkkutäkki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti