Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

lauantai 7. helmikuuta 2015

LLLLLLLLLLoma!

Jihuu, vihdoin se on täällä nimittäin talviloma! Pari viikkoa tehotreeniä etelässä odottaa. Viikko on ollut vähän liiankin voimia keräilevä/palautteleva, mutta haitanneeko tuo kun reeniä ja rääkkiä on edessä like there's no tomorrow.

Laiskan viikon liikkumiset ja liikkumattomuudet:
Ma: ei treeniä, vaan suuri fillarin purkuoperaatio, johon onneksi sain apua kokeneelta teräsmieheltä. Fillari meni paloiksi nätisti ja saatiin sullotuksi laukkuun. 
Ti: työreissulla joka oli muuten oivallinen mutta liikkumattomuuden suhteen painajaismainen. Persus penkissä aamusta iltaan. Moiset pitäisi kieltää lailla.
Ke: vielä työreissulla, mutta illalla kotiin tultua tunnin rivakka kävelylenkki. Happea, aaahh!
To: reissukamojen säätöä ja sähellystä, iltamyöhäisellä tunnin kävely ja päälle vartin venyttelyt.
Pe: taaskin vaan tunnin kävely, mutta siihen päälle vielä puolen tunnin kotikuntopiiri.
La: tänäänkin tein tunnin happihyppelyn ja loppuaika on mennyt viimeisten kamojen pakkaamisessa ja muussa yleisessä säätämisessä.

Mukaan reissuun on lähdössä n. 50 kiloa tavaraa, josta 35 fillarilaukussa ja loput rinkassa & käsipakaasissa. Check in tehty ja kohta lähdetään kiikuttamaan kamoja kentälle, jotta kukonlaulun aikaan varsinaisesti reissuun lähtiessä ei tarvitse ottaa mukaan enää kuin käsipakaasi eli pikkureppu. 

Lähtöön aikaa n. 12 tuntia eli kone starttaa sunnuntaiaamuna klo 6:40. Huomenna tähän aikaan olenkin siis jo täällä. Eli adios vaan, reissuportti tulee viimeistään kotio palattua.

LähetäänjolähetäänjolähetäänjolähetäänjolähetäänjolähetäänjolähetäänJO!

The tavarapaljous. 
60-litrainen rinkka näyttää aika pienelle tuon fillarilaukun vieressä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti