Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

lauantai 2. tammikuuta 2016

Vale, emävale, tilasto

Kun nyt meni tuo vuosi 2015 päättymään, niin piti vähän tarkastella sitä numeroitten valossa. Ynnäsin käyttämistäni eri palveluista (HeiaHeia, SportsTracker, Polar Flow ja sekalaiset muistiinpanot) paljonko on tullut tehtyä ja mitä vuoden 2015 aikana. 

Noista edellä mainituista palveluista muuten on enää käytössä tuo Polar Flow. Kun V800 -mittari tuli taloon, niin eipä ole enää ollut muille kirjaamis- tms. työkaluille enää käyttöä. Ja Heiaaminen alkoi suoraan sanottuna tuntua jokseenkin työläälle, ei aina jaksa olla niin superkannustava muita kohtaan ja naputella kaikkia omia tekemisiään erikseen ko. palveluun. Sports Trackerissa taas oli viimeisinä aikoina kun sitä käytin niin paljon toimintahäiriöitä, että siinä ei kunto noussut, ainoastaan verenpaine.

Kutakuinkin tämän verran tuli näitä pääasiallisia liikkumismuotoja 2015 harrastettua:
  • Pyöräily 2530 km (+ kirjaamattomia hyötypyöräilyjä n. 15 km/vko)
  • Juoksu 823 km
  • Uinti 135 km
  • Kuntosali, kuntopiiri tms. 60 h
  • Lisäksi kävelyä, sauvakävelyä, venyttelyä ja passiivisagressivista kehonmöyhennystä laillistetuilla kiduttajilla
Erityisen iloinen olen tuosta juoksun määrästä: mahtavaa, että kroppa on taas taipunut siihen lajiin! Fillarointia tekisi mieli tehdä vielä paljon enemmän, pitkiä maantielenkkejä päivät pääksytysten. Vaan ei sitä jouda, kun on noita muitakin aktiviteetteja ohjelmassa.

Täytyy tänä vuonna olla vähän järjestelmällisempi kirjaamisten suhteen, niin on sitten helpompi tämän vuoden lopussa laskea yhteen kaikki tekemiset. Nyt kun päällimmäisenä tavoitteena on se täysmatka (tässä kohtaa kuulen päässäni Ilkan sanovan, että "Kaikki ne on täysiä matkoja!"), niin jännä nähdä miten paljon tulee sen eteen tehtyä. 

Joutessani kokosin vihdoin myös viimeisten vuosien aikatilastot niistä tapahtumista, joihin olen lappu rinnassa osallistunut. Niin monessa tuli tänä vuonna enkka tehtyä - kaikista vastoinkäymisistä huolimatta - että en oikein vieläkään sitä meinaa käsittää. Hyvällä ammattilaisen tekemällä treeniohjelmalla on tietysti ollut eniten osaa ja arpaa asiaan.


TaDAA, eikun dataa
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti