Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Kävelyn kautta kunnon treeneihin

Niinhän se viime viikko meni paitsi kättä parannellessa niin myös pienimuotoista flunssaa potiessa. Käteväähän se toki on hoitaa useampi vaiva ns. samoilla saikuilla, vaikka töistä ei pois tarvinnutkaan olla. Tällä viikolla sentään onneksi pääsi taas jo liikkumisen makuun.


Ma: Oli jo pakko saada happea eli 1:15/8 km kävelyä ja kolme varttia venyttelyä päälle, kyllä teki eetvarttia!
Ti: Sama kävelylenkki, ilman venyjä.
Ke: Kokouksista parhain eli noin tunnin kävelykokous, päivän lenkki oli siis mallia hyöty & hyöty samalla kertaa. Suosittelen lämpimästi kaikille toimistohommia puurtaville.
To: Käden tikit nyhdettiin irti ja oli huilipäivä, kun ei hikoilua kuulemma suositeltu.
Pe: Kuntopiiri: 11 min lankkusetti lämpäksi + 2 kierrosta kahvakuulaa + 3 kierrosta normipiiriä + vartti vatsa-selkää. Kylläpä otti koville ja jalat etenkin olivat vähän hyytelömäisen oloiset.


La: La & su treenit piti vekslata keskenään (ei kättä uimaveteen vielä lauantaina) ja tälle päivälle olisi osunut parin tunnin cycloilu. Mutta koska osui myös räntäsadetta vaakasuorassa (ja tikarimaisia hiutaleita silmiin, au) niin korvattiin fillarointi n. 2:30/15 km kävelylenkillä. Tipujakin yritettiin tiirailla samalla, mutta ei osunut silmiin kuin muutama sini- ja talitiainen, yksi tikka ja lauma sorsia, seassa yksi albiino.


Su: Alkuiltapäivästä 1:05/8,7 km PK-juoksu. PK1:llä ei ihan koko aikaa sohjossa tarpoessa pysynyt, varsinkin kun oli niin älyttömän kiva päästä taas juoksemaan. Varsa laitumella -efekti siis. Illalla 1:30/3,5 km uintia. Ja tämäkin tosi kiva treeni. Oli mukavaa kun sai rauhalliseen tahtiin vedellä aina pidempiä siivuja samaa lajia kerrallaan niin tällainen hidasälyisempikin ehti rauhassa tarkkailla ja viilata tekniikkaa. Ja tulihan siinä moneen otteeseen sellainen hyvä flow-fiiliskin.


Josko nyt taas tovin pysyisi kuosissa ja pystyisi treenailemaan ohjelman mukaisesti. Kaikkea kivaa kun on taas tiedossa ja kuukauden päässä siintää vielä Heltrin leiri Epsanjassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti