Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

tiistai 9. helmikuuta 2016

Taas telakalle

Viime viikko meni aika lailla suunnitellun levollisesti.

Ma: huilia
Ti: 1:04/2 km uintia tekniikkapainotteisesti
Ke: Puoli tuntia fillarointia ja punttitreeni salilla
To: Lepopäivä ja sosiaalista elämää
Pe: HelTrin kuntopiiri, tällä kertaa mukana myös normaali 20 min setti vatsa-selkää
La: 0:50/2 km uintia. Ja jösses sentään: näin hyvää otetta vedestä ei ole ollut varmaan koskaan! Vedossa oli voimaa ja kädet tuntuivat pyörivän nätisti toistensa vastapareina, ainakin siitä pääteltynä, että mukavasti hengästytti ja eteenpäin pääsi. Tiedä sitten mille olisi näyttänyt sivusta katsottuna. Olkapääkään ei juiminut yhtään, eli kyllä se tekniikka aika kohillaan taisi olla.
Su: päivän ainoat sykkeen nousut sai aikaan elävissä kuvissa katsottu The Hateful Eight. Melkoisen pätkän on Tarantino taas saanut aikaan, huh-huh! Hiukan hyötykävelyä tuli myös harrastettua, mutta muutoin sohjo, peilijää ja räntäsade jäi nautiskelematta.


Liukasta laskiaista!
(kuva pöllitty facebookista)
Tällä viikolla ainokaiseksi treeniksi saattaa jäädä eilen olkkarissa poljettu mainio 1:35/34 km:n treeni, joka sisälsi mukavia sykevaihteluita ja erilaisia kadenssijuttuja.

Tänään nimittäin rouhaistiin terveyskeskuksessa toisesta käsivarresta pois palanen, johon oli pesiytynyt lääkärin sanojen mukaan "epäilyttävä" luomi. Nyt epäilty on matkalla patologille ja kädessä läjä tikkejä (jee, lisää arpia!) ja pieni jomotus. Uida tai saunoa ei saa 10 päivään, ja tovi tässä vissiin pitää muutakin hikoilua välttää. Dääm sentään, juuri kun taas oli hyvä vauhti treenien kanssa päällä. Mutta mieluummin näin, kuin että kädessä muhisi vielä pidempään joku aikapommi.

1 kommentti:

  1. Hyvä tsekkailla niitä luomia, multakin on pari sellaista poistettu ja harmitti kyllä se pakollinen treenitauko. Onneksi meni nopeasti, kuten varmasti sinullakin!

    VastaaPoista