Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Special-Tuska Vierumäellä

Kisailuviikko jälleen, alkuviikko rauhallisesti olosuhteitten pakosta.

Ma: Huili

Ti: Huonot unet ja pitkäsi venähtänyt työreissu -> ei uimatreeniä. Myöhäisiltasella kuitenkin tunnin verran kaupunkipyöräilyä, jotta sai hiukan happea ja veren kiertämään autoilun kangistamissa jaloissa.

Ke: Niinikään vähän pidempi työpäivä, jonka jälkeen ennen saunavuoroa ehti hätäiseen tekemään 0:53/7,1 km:n juoksulenkin pyramidivetojen kera. Loppuun tehtiin vielä polvet-rintaan-kyykkyhyppyjä 3 sarjaa.

To: 0:23/1 km rauhallista kauhontaa porukalla Kuusiksella, tekniikkaa fundeeraten. Vähän niinkuin korvaamaan tiistain menetettyä uintia.

Pe: Piti saada luontoterapiaa, joten 0:58/18,2 km rauhallista pyörittelyä cyclolla Keskuspuistossa. Mukana pari lyhyttä rivakampaa vetoa lopussa.


La: Kesäretki Vierumäen perusmatkan kisaan. Ilma oli kaunis, hiukan pilviä ja jonninverran etelänpuoleista tuulta. Uinti oli tänä vuonna swimrun-henkinen kahden erilaisen (koko, veden väri ja lämpötila) järven kierros ja kylläpä tuntuikin mukavalle. Taisin nautiskella liikaa, koska vauhti jäi niin vaatimattomaksi. 

Fillarointireittiäkin oli hiukan muutettu: kierroksilla ei käyty kääntymässä lähtöpaikan lähellä kuten viime vuonna, mikä oli oikein toimiva ratkaisu. Muuten reitti ei valitettavasti ollut muuttunut yhtään tasaisemmaksi ja vastatuuli puhalsi tietysti juuri siinä suunnassa, johon oli enemmän nousua. Vaihteet tuntuivat loppuvan molemmista päistä, etenkin alamäissä olisi vielä halunnut kaahata vielä isompaa silmässä.

Juoksuun lähtiessä huikkasin Hanna & pojat -kannustusjoukoille lopettavani koko lajin, niin takkuiselle tuntui. Tunne ei hellittänyt koko juoksun aikana ja piti vaan raahustaa askel askeleelta eteenpäin, vaikka olisi tehnyt mieli heittäytyä kangasmetsän mättäälle pitkäkseen ja nukahtaa. Pirjon & co erinomaisesti hoitamat juomapisteet toimivat pelastavina välietappeina ja jokaisella tulikin jotakin kitusiin napattua. 

Maalisuoralla jaksoin sen verran pinnistää, että perinteinen viime metrien ohitus tuli tehtyä, ohitettava taisi kuitenkin olla pykälää nuorempien sarjassa. Ajalla 2:55:59 sijoitukseksi tuli 45-49 -vuotiaitten sarjassa 5/25, johon täytyy olla tyytyväinen. Aika parani viime vuodesta reilut 5 minuuttia, mutta sijoitus putosi kolme pykälää. Taso oli selvästi viime vuotista kovempi, molempien vuosien voittajakin petrasi aikaa komeat 17 minuuttia. Tarkemmat tulokset löytyy täältä

Järjestelyt Vierumäellä toimi taas kuin junan vessa ja oli mukavaa käydä jälkipelejä tuttujen kanssa.

Hehän ovat kuin kaksi marjaa eli keltaiset paidat on tänä vuonna olleet tarjouksessa.

Sunnuntaina ohjelmassa oli 2:21 / 45 km palauttavaa polkaisua cyclolla metsä- ja rantamaisemissa. Kalustovalinta oli oiva, koska päivän sade osui luonnollisesti juuri tuohon kohtaan. Tuli eläviä fläshbäkkejä parin viikon takaiseen Ruåtsin reissuun.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti