Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

maanantai 12. joulukuuta 2016

Isänmaallinen viikko

Kinttu on tällä viikolla ollut seminormaali ja pariin otteeseen on tullut jopa olo, että josko ihan pari juoksuaskelta kokeilisin, varovasti... Mutta ei sentäs, nyt ei pidä pilata parempaan päin kallistunutta tilannetta. Vähän tosin hirvittää, että jos nuo tropit heivaa niin palaako kivut sitten entisenä tai jopa vielä pahempana. Hiukan on tullut oltua liikkeelläkin:

Ma: Kymmenisen kilsaa hyötypyöräilyä ja puoli tuntia venyttelyjä.

Ti: Reilu kymppi hyöty-/huviajelua kaupunkifillarilla. Itsenäisyyspäivän maisemia kiivettiin ihailemaan Taivaskalliolle.

Maailman kaunein lippu Taivaskallion laella itsenäisyyspäivän auringon laskiessa. Komiaa.

Ke: Työpäivä venähti iltaan ja ainut liikunta oli pieni polskinta taloyhtiön altaassa saunavuoron yhteydessä.

To: Salilla 0:20 crosstraineria, 0:10 soutua ja tunti lihaskuntojumppaa.

Pe: HelTrin naisten voimaryhmän toka treenikerta, jonne ajoin lämpäksi fillarilla, viitisen kilsaa / suunta. Treenin ehdoton suosikkiliike oli mave, jossa piti tarkkaan miettiä miten viedä käytäntöön kaikki Fibacossa opitut nyanssit. Taisin onnistua ihan hyvin koska seuraavana päivänä just oikeissa kohdin tuntui mojovalle.

La: Pikkupakkasessa ja hienossa auringonpaisteessa 2:18 / 37 km cyclocruisailua itäisten kaupunginosien rantamaisemissa.

Yksi lempiliikkumamaisemistani eli Vanhankaupunginlahti

Su: Puoli tuntia vesijuoksua ja kilsa uintia. Märskyssä oli käynnissä uimahypyn (nuorten?) PM-kisat ja oli komiaa polskia kun vähän väliä soi Maammelaulu suomalaisten voittaessa useammassakin sarjassa. Hyvä Suomi! Illalla Saara Aallon kisaa jännätessä vielä puolisen tuntia pitkiä venyttelyjä ja rullailua. Ja jälleen hyvä Suomi, vaikka virallista voittoa ei tullutkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti