Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

tiistai 27. joulukuuta 2016

Välimallin viikot

Pari viime viikkoa on mennyt vähäisillä treeneillä, mutta kinttupa onkin käyttäytynyt ihmisiksi ja ollut kovasti yhteistyöhaluinen, kiitos hyvien troppien?

Viikko 50
Ma: Fillarilla Fibacoon ja siellä ohjattu treeni.
Ti: Huilia
Ke: Pölyt pois kävelysauvoista ja kävin kokeilemasta miten koipi sietää kävelyä ja kas, hyvinhän se kesti puolen tunnin reippaan lenkin! Päälle tein omatoimivoimaohjelman Fibacon ohjeitten mukaan.
To: Työporukalla Vierumäellä nauttimasta liikunnallisesta miljööstä eli istuttiin 1,5 päivää ikkunattomissa kokoushuoneissa fundeeraamassa tulevia. To-illalla sentäs ehdittiin tiimin kanssa käydä pienellä mun vetämällä sauvakävelyllä, jonka päälle lyhyet palauttavat venyttelyt. 
Pe: Fillarilla Fuellille ja siellä käytiin läpi kotiohjelman treeniliikkeet. Aiettä onkin hyviä ja tehokkaita muuveja!
La: Noin kymppi asiointipyöräilyjä ja pitkät venyttelyt.
Su: Niinikään suunnilleen kymppi asiointipyöräilyjä, siivousvimmassani kiikutin pariin otteeseen rompetta kierrätyskeskukseen.

Viikko 51
Ma: Muutama kilometri hyötypyöräilyä.
Ti: Noin kymppi hyötypyöräilyä. 
Ke: Fillarilla Fibacoon ja siellä tunnin ohjattu treeni, käytiin uuden kotiohjelman liikkeet läpi.
To: Pidemmät venyttelyt iltasella.
Pe: Ei kuntoilua mutta jouluvalmistelut oli aika tehokkaat: siivouksesta, pyykkäyksestä ja kaupungilla ravaamisesta kertyi sykemittarin mukaan 10 aktiivisuustuntia ja 21640 askelta.
La: Jouluaatto eli chillailua, sukulointia ja tietty syömistä.
Su: Joulupäivän iltana tuli kaupunkikruisailtua fillareilla 1:45 / 20 km, piipahdettiin mm. Hietsun hautuumaalla ihailemassa kynttilämeriä.

Pimiää oli, vaikkakin pilvien raosta näkyi hiukan jopa tähtösiä

Sankarivainaitten risti, komia

Marskin haudalla on ruuhkaa


2 kommenttia:

  1. Voi, toi Vierumäellä kokoushuoneessa istuskelu on niin turhauttavaa! Kaikki ihanat liikuntamahdollisuudet käden ulottuvilla, mutta ei sitten kuitenkaan! Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  2. No on, kerrassaan hullua hommaa mennä urheiluopistolle sisätiloihin istumaan. Hyvää uutta treenivuotta myös sinulle ja siipalle!

    VastaaPoista