Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Vuosi ja viikko käyntiin ihmeen voimalla

Vuoden ekan viikon liikunnot:

Ma: Salilla vartti crosstraineria, vartti soutua ja 0:40 HelTri:n voimatreeni. Illalla kotona 0:20 huoltoa. Ja mikä parasta ja ihmeellisintä: ensimmäinen TÄYSIN jalkakivuton päivä puoleen vuoteen!  Piti oikein moneen otteeseen vartavasten tunnustella, että voiko tämä totta ollakaan. Arvostan niin paljon, että sitä meinaa pakahtua vallan!

Ti: Huilipäivä suunnitellusti.

Ke: Toistaiseksi viimeinen eli 15. kerta ohjattua Fibaco-treeniä. Kuukauden päästä jatketaan vielä ainakin 5-kerran setillä. Koitan tässä välissä pärjätä hetken omillani, hyvien kotiharjoitteluohjeitten avulla.

To: Pakkasta parikymmentä astetta eli kävely 0:58/5,6 km ilman sauvoja, koska tarpeeksi lämpimät hanskat ei mahtuneet sauvojen hantaakien sisään.

Pe: Rapsakka tunnin pakkaskävely merisavuja ihailemassa. Ihan en HelTrin voimatreeniin ehtinyt joten voimaohjelma 0:50 kotona + illalla vielä 0:45 lihashuoltoa.
Merisavua, haloilmiötä, sateenkaarta ja muita pakkasluonnon ihmeitä ihmettelemässä
La: Pitkästä aikaa innolla uimahallille, jossa 0:15 vesijuoksua ja 1:07/2,4 km uintia. Joku ihme flow-tila tuli jälkimmäisen käsivetosarjan kohdalla: ihan kuin edessä olisi ollut imuri, joka veti eteenpäin ja vesi ei tuntunut vastukselta ollenkaan. Outoa mutta mukavaa.

Su: Fillarilla salille ja siellä 0:55 spinning, jonka alle ja päälle vähän omaa PK:polkaisua, yhteensä 1:35 sisäajelua. Päivän ja viikon päätteeksi vielä puolisen tuntia venyjä & rullailua.

Pakkaspäivien kävelyt hiukan toi miinusmerkkistä tuntemusta kinttuun, Sorelit kun eivät mitkään maailman ergonomisimmat töppöset ole, vaikkakin lämpimät.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti