Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Erinomaisen hyvä viikko

No nyt, homma alkaa taas etäisesti muistuttaa tri-hommia. 

Ma: Lepo, koska rintaranka meni kesken päivän aivan lukkoon, ihan ilman mitään erityistä syytä. Hyvä että henki kulki kun niin rankaa rutisti.

Ti: Fillarilla hakemaan apuva, eli hieroja-osteopaatti Joonaksen asiantuntevaan käsittelyyn. Mukavaahan se ei ollut, mutta kuntoon tuli ja happi alkoi taas kulkea.

Ke: Fillarilla Fibacolle ja tunnin treeni. Taas tosi jänniä uusia juttuja. Hiki tuli eikä helpolla päässyt, mutta hyvä olo ja mieli oli taas taattu juttu.

To: Tsygäbizneksiä eli käytiin viskaamassa hyvinpalvellut Trek matkalle kohti uutta omistajaa, joka asuu suomalaisen triathlonin pyhätössä eli Joroisilla. Erityisen hauskaa, että koti löytyi just tuolta. Synttärilahjaksi tilasin itselleni loput osat Felt-projektiin, eli nyt pitäis olla jo matkalla mm. osasarja, jarrukahvat, kammet, takapakka, ketju ja renkaat. 

Pe: Fillarilla Fuell-studiolle, jossa olikin jo HelTrin naisten voimakurssin viimeinen kerta. 

La: Muutaman viikon tauon jälkeen uimassa, 1:41 / 3,5 km. Yllättävän mukavasti meni. Päivässä oli erityisen hienoa se, että ehkä noin puoleentoista-kahteen vuoteen oli ensimmäinen kokonainen päivä ilman mitään muita kuin treenistä aiheutuneita lihaskipuja. Käsittämättömän hieno tunne, arvostan.

Su: 3:25 / 52,8 km cycloilua ja sen päälle 0:20 / 3,15 km juoksua, hurraa! Olihan keväinen fiilis, lämmintä yli 10 astetta, peipposet lauloi ja joutsenet & töyhtöhyypät tepasteli pellolla. Sieltä se taas tulee, kesä <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti