Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Talvi. Kevät. Talvi. Eikun sittenkin kevät.

Tätähän se on ollut viime viikot, kevät aamulla ja talvi iltapäivällä. Nyt on sentäs jo hiukan toivoa, että nuo päivittäiset talvet kävisi vähän vähemmiksi. Pikkuhiljaa olen kaivanut esiin viimevuotiset treenit ja koittanut alkaa soveltaa niitä, maltilla kuitenkin. Parin viime viikon yritelmät tässä listattuna.

Viikko 18
Ma: Koska oli vapunpäivä oli aikaa tehdä 3:24 / 57,5 km cyclolenkki. Iltasella venyttelin parikymmentä minuuuttia.
Ti: Hyötypyöräilyä 0:28 / 7,8 km.
Ke: n. 1:40 hyötypyöräilyä useammassa pätkässä + 0:38 / 5,6 km juoksua omin nokkineni, koska olin menossa juoksukouluun vaihingossa yhtä päivää etuajassa.
To: 0:30 hyötypyöräilyä.
Pe: 1:21 / 10 km juoksua, ekaa kertaa 10 kuukauteen näin pitkä matka! Kyllä oli voittajaolo, vaikka olikin hidasta hiipottelua, jotta sai sykkeet pysymään alhaalla.
La: Juhlapäivä, koska Kuitukiituri pääsi ensimmäistä kertaa ulos Kuusijärven maisemiin testiajolle (1:10 / 23,3 km). Onhan tuossa totuttelemista 404:sten kanssa tuulisessa säässä, ei niin taitavalla ajajalla...

Felt-kuski muikena.
Su: Päivän hiki tuli kotihommissa eli mm. ikkunoitten, parvekelasien ja parvekkeen pyykkäyksessä. 

Viikko 19
Ma: Työmatka- ja muuta hyötypyöräilyä n. 1:30 / 20 km. Reissulla tuli mm. käytyä tutustumassa kevään kuumaan pyöräilyturistikohteeseen, eli yhteen tiettyyn Alepa-pyörä#tellinkiin Munkkiniemessä. 
The Tellinki. Crescent yrittää naamioitua Alepa-pyöräksi.
Ti: Huili.
Ke: 1:44 / 34 km:n cyclolenkki, osin paisteessa osin lumisateessa. Kyllä ei tuntunut keväälle.
To: Fibacon juoksukoulussa käytiin läpi juoksuun valmistavia lämmittäviä ja hermostoa aktivoivia liikkeitä (repertuaarissä tästä lähtien taatusti aina ennen juoksua) ja juoksun lomassa tehtäviä lihaskuntoliikkeitä. Että oppikin taas paljon puolessatoista tunnissa. Juoksukoulun jälkeen täsmäisku XXL:n aleen, josta hain jo tovin ostoslistalla olleet polkujuoksukengät (Inov X-talon 212) ja Hoka One One Clifton kolmoset.
Pe: Hyötypyöräily Toni & Tonille, josta kävin shoppaamassa uudet Shimanon S-Phyre pyöräkengät kulahtaneiden Sidien tilalle, klossit,  ketjurasvaa ja pari juomapulloa. Iltasella kävin testaamassa Hokan kenkiä, mutta ne osoittautui yhtä kokoa liian pieniksi. Vaan ei hätää, koska XXL:ssä on mainio 30 päivän vaihto-oikeus, vaikka kenkiä olisi käytetty. Soitto vaan, ja uusi koko oli varattu.
 
Viikon kenkähankinnat.
La: Aamupäivällä 1:32 / 26 km hyötypyöräilyä. Kävin ensin vaihtamassa Hokat XXL:ssä ja sitten hurautin Larun pyörään, josta löytyi Kuitukiituriin sopivat X-labin pullotelineet. Taakse Delta 425, johon kiinni Aero Pouch 300 pussukka ja runkoon Gorilla. Nätisti Textremen kanssa sointuvaa mattahiilaria luonnollisesti.
Iltapäivällä stadikakauden avaus ja 1:07 / 2500 m pulikointia yllättävän rauhallisessa altaassa. Kaikki muut oli vissiin juoksemassa HCR:ää.
Su: Kotimaan maantiekauden avaus 2:41 / 56,8 km ja siihen päälle 0:45 / 6 km juoksua. Molemmat PK:ta ja juoksulenkin lopusta oli vajaa puoli kilsaa palauttavaa kävelyä. Uudet pyöräkengät oli ihan mahtavat, ihan kuin pyöritystekniikkakin olisi parantunut ja sen myötä tullut vähän lisää voimaa. Talven ajeluista ja leiristä ilmeisesti on ollut hyötyä, koska mäet tuntui nousevan aikaisempaa helpommin ja sykkeet pysyi aisoissa. 

Jos ne kelpaa Lotta Lepsitölle, niin kyllä mäkin voin niillä ajaa. Ihanat. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti