Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Kuitukiituri on valmis!

Ai että, eka tunnin treeni uudella ihanalla Feltillä eli Kuitukiiturilla on ajettu! Ja näin mahtavia keväisiä räntäkelejä kun eletään, niin sisällä ja trainerilla, koska kyseessä oli myös säätöjen kohdilleen asettelu.

Valmista sopivaa fillariahan ei pygmille löytynyt, joten palat piti haalia maailmalta. Itse en olisi osia osannut edes ostaa, mutta onneksi Teräsmies Sulo Viléninä guuglasi hyvät tarjoukset. Näistä kiituri on rakennettu:

Edelradista
- Runko Felt IA FRD

Winstanleys Bikesista
- Kiekot Zipp 404 Carbon Clincher

Bike24:sta
- Osasarja Sram Red eTap 2 x 11 
- Jarrukahvat Sram 990 Aero
- Ketju Sram Red 22
- Renkaat Continental Grand Prix 4000 S II 25 mm
- Sisägummit Continental Race 28
- Pedaalit Look Kéo Max Carbon

Sigma Sportista
- Kammet Sram Red BB30 eTap 53-39, 165 mm

Canyonilta 
- Takapakka Shimano CS-9000 11s 11-28

Toni & Tonilta (parasta palvelua pääkaupunkiseudulla!)
- Sram eTap BlipGripit
- Keskiölaakeri
- Tankoteipit
- Fillarin kokoonpano

Ja avot, tällainenhan siitä tuli, ihana!


My precious!

Satula on vielä vähän hakusessa. Ilmeisesti Adamon Attackilla ja kuvassa paikalleen ruuvatulla Adamon Prologuella tulee ajettua. Attack sopii ulkonäkönsä puolesta Kiituriin kuin nyrkki nenään, joten se lienee ensisijainen valinta. Tyyli ennen tarkoitusta.

Pientä kilkettä on vielä hankittavana, kuten esim. ohjaamoon alempaan osaan palikka, johon blipboxin kiinnike on valmiiksi integroitu, kunhan niitä taas on saatavilla. Lisäksi satulan taakse ja runkoon pulloteline. Etupulloa ei saa paikalleen, ennenkuin blipboxi on saatu siirrettyä alemmas, nyt se on ohjaamon ylemmässä palikassa kiinni ja vie just kriittiset sentit pullolta. Tankoteipit pitää ehkä laittaa vähän toisella tavalla, niitä täytyy vielä vähän tunnustella.

Vähän isompaa kalikkaa pitää myös jossain vaiheessa hankkia, nimittäin nyt ei ole mitään mittaria (nopeus, kadenssi) ja se asia taas linkittyy watteihin, joka taas kytkeytyy sykemittariin, jolla on linkki näyttöön (em. data, kartat yms.)... Quarkin spider + muut härpäkkeet Garminilta on mietinnässä.

Koko fillarihan on tietysti unelmien täyttymys, mutta ensimmäisen treenin jäljiltä voin jo sanoa, että nuo eTapit on kerrassaan mahtavat: vasemmanpuoleisen kahvan napista ketju siirtyy (takana) vasemmalle ja oikeanpuoleisen oikealle. Ja kun painaa molempien kahvojen nappeja yhtäaikaa vaihtuu ketju toiselle eturattaalle. Nerokasta! Ja sama logiikka molempien kahvojen päissä.

Nyt vaan äkkiä se lämmin kevät tänne kiitos, jotta pääsee maantielle kaahailemaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti