Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Hyvät lääkkeet, parempi mieli ja katse kohti tulevia seikkailuja

Hallelujaa, tropit tepsii ja alan tuntea itseni ihmiseksi jälleen! Tällä viikolla olen palannut osa-aikaisesti töihin. Tarkoitus on kolmen viikon aikana  pikkuhiljaa lisätä työaikaa ja marraskuun alusta toivottavasti voimat on palautuneet niin paljon, että täysi työaika jo onnistuu. Tästä kaikesta järjestelystä iso kiitos esimiehelle (+ tietty ihanille kollegoille), työterveyshuollolle ja Kelan osasairauspäivärahalle. 

Unet on edelleen jonkin verran katkonaiset eli heräämisiä tapahtuu monta kertaa yössä, mutta unen päästä saa suht helposti kiinni uudestaan. Ratkaisevaa on kuitenkin se, että olo aamulla on ihan erilainen eli suht levännyt ja virkistynyt. Mahtia!

Pikkuhiljaa olen kaivellut vanhoja treeniohjelmia naftaliinista ja laittanut kalenteriin vähän suunnitelmaa. Toki niin, että olotila edellä mennään ja palautuminen on se kaikkein tärkein harjoiteltava asia. Kuten tähänkin asti.

Olo on sen verran optimistinen, että ensi vuoden kalenteriin on tullut suunnitelluksi nämä häppeningit:
- toukokuu: puolimaraton (ilmottauduttu)
- kesäkuu: 1 x perusmatka, 1 x puolikas (ilmottauduttu)
- syyskuu: täysmatka (ilmottauduttu).

Jo loppukesästä tuli shopattua Tacxin wattitraineri ja nyt se on juhlallisesti vihitty käyttöön TrainerRoadin FTP-testillä. Ohjelma tarjosi 2 x 8 minuutin testiä ja hyvä niin, koska silläkin tulokset oli odotetun masentavat. 20 min testillä lukemat olisivat tällä Vuoteen_ei_juuri_VK-treenejä -pohjalla vielä surkeammat. No onhan ainakin selvä suunta eli ylöspäin.

Tällä viikolla olen varovaisesti liikuskellut ja palautellut tälläviisiin:
Ma: 1:30 rentoutushieronta. Jos pikamatka Aasiaan kiinnostaa, niin suosittelen Oriental Green Spata ja esim. aromaterapiahierontaa. 
Ti: 0:50/14 km työmatkapyöräilyä raikkaassa syyssateessa.
Ke: FTP-testi lämmittelyineen 1:05 + 0:27/8 km hyötypyöräilyä. Hyvät sadekamppeet on pop.
To: 0:50/14 km työmatkapyöräilyä + 0:45/6 km PK(1)-juoksuhiipottelua + 0:17 venyttelyä.
Pe: HelTrin kuntopiiri 1:20, menopaluu fillarilla 0:16/4,3 km per suunta.
La: Hissuttelu-PK-juoksu 1:13/10 km. Illalla tovi Konan kisafiilistelyä Triathlon Cornerin vallan viihtyisissä tiloissa mukavassa seurassa. Erityiskiitos nesteytyksestä!
Su: 3:30/60 km cyclocruisailua Espoon rantaraitteja pitkin. Olihan mahtavan upea syyssää! Illalla 1:15 ohjattua kehonhuoltoa Fibacolla, matkat sinne luonnollisesti fillarilla. 

Kyllä vaan ihminen tuntee elävänsä, kun pääsee liikkumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti