Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

On the road again

Lyhyestä virsi kaunis eli viikon treenit:
Ma: hieronta, ei ihmeempiä löytöjä tai kireyksiä. Ihanaa, että hierojalla alkaa olla osteopaattiopinnot jo loppusuoralla ja samalla reissulla saa myös nivellukot aukaistuksi. Rintarangasta niitä aina löytyy ja nyt naksahtelivat myös olkapäät mukavasti.
Ti: Aamulla (!) PK-juoksu 0:35/5,51km. Niin se vaan on, että ammutreenin, etenkin juoksun, jälkeen on koko päivän virtaa täynnä ihan eri tavalla kuin muutoin.
Ke: Juoksu salille 0:22/3,6km + punttitreeni 1:15
To: Uinti 1:00/2300m
Pe: Kävely salille 0:30/3,3km + HelTri kuntopiiri 1:30
La: PK-juoksu 1:12/10,94km
Su: Jiihaa, kotimaan maantiepyöräilykauden avaus ja luonnollisesti jo perinteinen retki Porvoon Fannyyn kahville, 4:41/102km. Sää oli aivan mahtava: aurinko mollotti pilvettömältä taivaalta, lämmintä paisteessa n.+13 ja tuulta vain muutama m/s, ja ihmeitten ihme: myötätuuli kotimatkalla! Sitä oli yhtä hymyä koko matkan ja sen kyllä huomasi: hiekkaa eli katupölyä tuli nieltyä varmaan keskikokoisen kuorma-autollisen verran. 

Katu- ja siitepölyt lienevät syylliset myös siihen, että tiistain aamulenkin jälkeen ja siitä asti on kurku ollut karhea, nenä tukkeessa, yskä riivannut ja perjantaina katosi myös ääni. Liikkumista olen kuitenkin jatkanut normaaliin malliin oireista huolimatta, koska en ole muuten tuntenut itseäni mitenkään kipeäksi (ei kuumetta, mitattu on) ja astmalääkkeet, avaava + kortisoni, ovat helpottaneet oireita. Ja liikkuessa varsinkin oireet ovat suorastaan kadonneet, eli liikunta on lääke, tässäkin asiassa. Vaikka aurnkoinen sää onkin mitä ihanin, eikä vähiten pääkopan kannalta, niin nyt joku puolen päivän rankkasade tekisi kyllä hyvää tuolle pölytilanteelle.

Porvoon Fannyssa on parhaat paussieväät (uutena mm. jugurttia + kuivattuja hedelmiä & pähkinöitä, nam!) ja pyöräilijäystävällinen terassi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti