Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Uutta puuhaa ja puhtia

Jiihaa, nyt on uusi treeniohjelma! Eikä tule tekemistä puuttumaan lähitulevaisuudessa. Näillä alkuun:

Ma: Perinteinen lepopäivä

Ti: Aamulla uintia 1:05/2500m, sisältäen mm. tekniikkaa ja 5x300m "IM-vauhtiset" siivut, joista 2 pullarilla. Illalla juoksu salille 0:20/3,6km, punttitreeni 1:15 ja juoksu kotiin 0:23/3,6km. Hyvin meni ja mukavalta tuntui, vaikka paljon tekemistä yhdelle päivälle olikin.

Ke: PK1-juoksu 1:20/10km (matka noin, SportsTracker tilttasi TAAS). Olipas ihmeen helppo pitää sykkeet PK1-alueella. Kinttu/selkä ei sen sijaan yhtään tykkää hitaammasta etenemisestä, joka askel teki kipiää, mutta oli se silti sen väärti, niin hyvä fiilis jäi lenkistä. Varsinkin kun sen päälle oli sauna + uima kotikylpylässä aka Pasila de Luxessa.

To: 0:55/23 trainerilla olkkarissa, sisältäen mm. 10 x 30sek raskasta vetoa. Jo on ihme, jos ei tällaisilla metodeilla saada voimaa minunkin polkemiseeni! Ja muistutus itselle: laita AINA tuuletin nokan eteen sisällä polkiessa, vaikka kaikki huushollin räppänät olisi auki. Ellet halua kylpeä itse ja kylvettää fillaria hikilammikossa.

Pe: Perjantain perinteiset eli kävely salille 0:30/3,3km ja HelTrin kuntopiiri 1:20. Ja pidot senkun paranee eli alkulämppänä 15 minuutin setti ja lopussa vielä Ameriikan herkku. Hyvin nuo molemmat kuitenkin jaksoi pitää.

La: Huhhutihuijakkaa, olikin aika tiukka tämän päivän setti. Aamupäivällä ensin uintia 1:05/2,5km, joka ei sinänsä ihmeellinen, mutta kun siihen sisältyi CSS-testi niin toi vähän kuormituskerrointa. Tulos ei ollut häävi (7:42/3:44 = kynnys 1:59), mutta siinähän on mitä parantaa. Tiedä häntä olisiko sitä kyennyt parempaan, jos olisi ollut joku kannustamassa/karjumassa altaan laidalla, nyt tuli tehtyä testi ihan omin nokkineen. Tekniikka tuntuu (ainakin välillä) loksuvan kohdilleen eli olen oppinut uimaan selkälihaksilla enemmän kuin käsillä, mutta kun yrittää mennä täysillä niin uimisesta tulee ihme räpiköintiä eli paljon työtä mutta vähän tulosta. Jotenkin pitää oppia pitämään se taloudellisuus myös kovemmassa vauhdissa. 
Illalla oli vielä ohjelmassa juoksua 1:00/9,3km, sisältäen nousevavauhtiset (aerokynnys -> maksimi) vedot 8-6-4-2 min. Eli tällä lähti sitten ne mehut, mitä uinnista oli jäänyt jäljelle. Kun päivä sisälsi lisäksi aimo annoksen hyötyliikuntaa mm. siivouksen muodossa ja vatsalihakset olivat hellänä perjantain kuntopiiristä, niin illalla olo oli ikäänkuin möyhennetty. Tai jyrän alle jäänyt.

Su: 3 tuntia/46,8km PK-ajelua maasturilla. Kovin oli raikas keli, aina siinä määrin että sormet meinasivat irrota kun olivat niin jäässä. Eikä varpaillakaan varsinaisesti hiki ollut. Juomaankin piti loppumatkasta pysähtyä, koska vain se juomapullo, joka oli repussa pysyi sulana... Meno oli paikoitellen ns. bike-walkia, koska Keskuspuistossa oli vielä aika paljon jäätä teillä eikä nastattomien renkaitten kanssa tehnyt mieli lähteä kokeilemaan onneaan pystyssä pysymisen kanssa. Hidasta mutta hidasta oli siis meno. Jälkikäteen olo kuitenkin mitä mainioin, koska metsän ja meren näkeminen tekee aina hyvää pääkopalle.

Viikon saldo: 13 tuntia liikehdintää, ei paha ollenkaan.

Uudet Adistar Boostit tuli <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti