Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

perjantai 24. huhtikuuta 2015

Pääsiäisen jälkeistä elämää

Vaikka en kirkkopyhistä niin muuten piittaakaan, niin onhan se mukavaa, että on aikaa urheilla ja puuhailla muuta joutavaa, myös maanantaina keskellä päivää. Eli ma 2.pääsiäispäivä: Cyclolenkki mm. Espoon rantareittiä myöten, 4:23/77 km. Aika vilakka oli keli ja kun melkein jo kotinurkilla eli Lauttasaaressa pysähdyttiin kaffelle Kassarinrantaan, niin ei siinä kauaa tarennut hengailla, edes lähes talvitamineissa. Muutama muu (ääliö) pyöräilijä oli toista mieltä ja tuli vastaan lyhyissä shortseissa, ilman takkia, päähinettä ja hanskoja. Onnea valitsemallaan tiellä.

Tiistai oli huilipäivä liikkumisista. Keskiviikkona perinteiseen tapaan juoksu salille 0:22/3,6km, punttitreeni 1:07 ja juoksu kotiin 0:22/3,6km. Päivän kohokohta oli se, kun sai tallennettua treenit ensimmäistä kertaa uudella upealla Polar V800 -mittarilla! Komia on peli, joskin hiukan kookas hammastikun kokoisessa ranteessa:

Torstaina uintia 1:05/2,6km. Yritin tätäkin treeniä tallentaa uudella sykemittarilla, mutta jotain kämmäsin eikä tieto tarttunut koneelle.

Perjantaina kävely salille 0:30/3km ja HelTrin kuntopiiri 1:30.

Lauantaina olikin jännät paikat eli totuus esiin -tyyppinen tilanne, kun Merja kuvasi sekä juoksu- että uintitekniikkaani. Juoksu meni yllättävän hyvin, varsinkin parin vuoden takaiseen verrattuna ja ottaen huomioon selkä-/jalkaongelmat. Viilattavaa toki löytyi. Uinti olikin sitten vähän murheellisempaa katsottavaa... Kuvaustilanteessa aina vähän jännittää ja tulee yliyrittämistä, mutta olihan se hiukan masentavaa huomata miten monessa asiassa on korjattavaa, niinkuin nyt esimerkiksi siinä, että hengitystekniikka on ihan pielessä. Toisaalta ihan toivottomasta tapauksesta ei liene kyse ja sitä vartenhan noita videoita pitää katsoa, jotta tietää mitä pitää alkaa työstää. Jännä miten vääristynyt kuva sitä itsellä voi olla esim. uintiasennosta.

Iltapäivällä tuli tehdyksi vielä sunnuntaille aikatalutettu pyörä-juoksu -yhdistelmä, eli 2:27/50km fillarilla ja 0:36/5,67km juosten. Treeni sujui muuten oikein mukavasti kauniissa kevätsäässä, mutta Bianchin vaihteet kiukuttelivat vieläkin vaihderemontin jäljiltä ja kiukuttelu tarttui myös kuskiin. Onneksi oli mekaanikko mukana, niin sai hiukan ensiapua ja mielikin siitä rauhoittui. 

Päivä oli jokseenkin liikunnallinen, koska sykemittarin mukaan päivän aktiivisuusprosentti oli 661. 666 olisi kyllä ollut paljon hienompi lukema.

Sunnuntai tulikin sitten huilattua urheilullisissa merkeissä eli Pariisi-Roubaix -kisaa katsellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti