Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

perjantai 24. huhtikuuta 2015

Viikon 16 vipellykset

Tällä viikolla piti vähän vekslailla treenien järjestystä mm. työreissun takia, mutta yhtä vaille kaikki tuli tehtyä ja ihan hyvällä fiiliksellä

Ma: Pyöräily vastuksella 1:30, sisälsi kadenssaivaihteluja, voimavetoja ja muuta mukavaa.

Tiistaina työreissulla ja välipäivä treeneistä. Keskiviikkona reissusta kotiuduttua kroppa suorastaan huusi päästä tekemään jotakin, kaksi päivää kun oli tullut lähes kokonaan istuttua. Tappavaa hommaa, myös tutkitusti. Illalla siis juoksu salille 0:22/3,6km + punttitreeni 1:00 + juoksu kotiin 0:23/3,6km. 

Torstaina tunnin juoksu, data pitäisi näkyä tästä linkistä.

Perjantaina kävely salille 0:30/3km + HelTrin kuntopiiri 1:30. Kuntopiirissä panokset kovenee kauden loppua kohden ja alkuun oli 15 minuutin lankkusetti, sen päälle 4 kierrosta kuntopiiriä, 2 minuutin reisivoimahaaste ja loppuun vatsaliikkeitä niin, että lepo liikkeiden välissä suoritettiin punnertamalla. Laskujeni mukaan punnerruksia tuli kyseisenä iltana tehtyä yhteensä n. 250 kpl. Ja tuntui muuten seuraavana päivänä yläkropassa.

Lauantaina oli muutenkin jotenkin voimaton olo (mm. unet olivat jääneet muutamana yönä liian vähille), joten päivälle merkattu uinti jäi väliin ja koin tarvitsevani etenkin raitista ilmaa, joten kävin tekemässä vain päivän fillaritreenin eli 2:51/53,6 km PK-ajelua cyclolla. Joka on kerrassaan ihana ajopeli!

Sunnuntaina oli pitkän juoksulenkin vuoro, 1:45 nousevilla sykkeillä (PK1 -> VK1) ja matkaa tuli 15,2km. Että voi ihminen olla onnellinen, kun pystyy taas juoksemaan, vähän pidempiäkin matkoja! Juoksu kulki tosi mukavasti ja tuntui suorastaan helpolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti