Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

maanantai 11. toukokuuta 2015

Bäk in träk

No niin, vaihteeksi vähän ehjempi ja suunnitelman mukainen treeniviikko.

Ma: levolla se on hyvä ihmisen viikko aloittaa.

Ti: Uintia 1:19/3km, meni joutuisaan kun oli paljon kaikkea erilaista tekemistä.

Ke: koska aika oli taas kortilla, niin piti hurauttaa salille fillarilla juoksemisen sijasta 0:13/3,6km + punttitreeni 1:14 + huristelu kotiin 0:14/3,6km.

To: ns. Malminkartanon Erikoinen eli cyclolla pelipaikoille 0:33/10,9km ja siellä 5 x mäki ympäri ja juosten ylös/kävellen rappuja alas. Kierrosajat olivat aika tasaisesti 0:13 kipale, ja jos ei nyt vauhti loppua kohden kasvanut, niin ei se kyllä hyytynytkään. Ihaillen katsoin rappuja ziljoonalla eri tavalla ylös loikkivia lätkäjunnuja, kova oli treeninsä aina siinä määrin, että muutamat laatatkin oli rapuille irronnut... Sen sijaan vähemmän ihaillen katsoin junnujen valmentajaa: miten niiden aina pitääkin olla sellaisia ällöttäviä, niljakkaita möhömahoja, jotka saisivat taatusti sydärin, jos yrittäisivät mitään kävelyä kovempaa. Puistatus. Jolkottelun jälkeen sitten fillarointi kotiin, 0:37/10,9km. Ihana mutta kamala harjoitus.

Pe: viikon toinen uinti 1:06/2,6km. Nyt oli melko simppeli setti, enimmäkseen eri pituisia sarjoja vaparia ilman mitään kikkailuja, vauhtikin pysyi yllättävän hyvin ohjeen mukaisessa "miltei CSS-vauhdissa". On tuo Polarin V800 vaan mahtipeli, kun älyää eri uintilajitkin omin nokkineen!  Potkuseteissä lähtöni altaan päästä ei ilmeisesti ole ns. tyyppiä hauki rannasta, koska niitä kiihtyvyysanturi ei ollut reisteröinyt. 

La: 1:15 PK-juoksua metallimusiikin tahtiin ja kylläpäs vaan taas tuntuikin mukavalle. Paitsi että vasemman jalan pohje taas temppuili eli juimi melkein koko matkan. Nyt kieli keskellä suuta, ettei estä ajanotollista juoksua viikon kuluttua.

Su: 3:03/57km PK-ajelua cyclolla. Raitis ilma sitten tekee hyvää ihmiselle, varsinkin kun sen nauttii keväisissä metsä- ja merimaisemissa.

Kevättä rinnassa ja Vanhankaupunginlahdella
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti