Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Ajanhallinta- ja uniongelmainen viikko

Maanantai oli tuttuun tapaan lepopäivä ja se tulikin tällä kertaa vietettyä työreissulla, joten illalla tuli käpsyteltyä Porin sykkivässä ytimessä. Aurinko paistoi mukavasti, mutta oli pahuksen kipakka tuuli.

Tiistaina aamu valkeni kauniin aurinkoisena ja huomattavasti edellistä päivää lämpimämpänä ja ennen duuniatöitä & aamiaista kävin reippailemassa kävelylenkin Kirjurinluodolla. Mikäs oli jokirantamaisemissa satakieliä kuunnellessa. Työpäivän päätteeksi ennen kolmen tunnin ajorupeamaa kohti kotia kävin testaamassa paikallisen maauimalan. Treeni jäi aiktaaulun takia hiukan suunniteltua lyhyemmäksi (0:54/2km), eli tein pääsarjan lämpän ja jäähyn välissä. Altaassa oli vähän porukkaa ja sain enimmäkseen uiskennella omalla radalla ja paikoitellen tuntui uinti jopa kulkevan ja hengittely sujuvan teknisesti suunnillen oikein.

Keskiviikkona oli myös aikataulut jotenkin sekaisin ja piti vähän tiivistää, eli juoksemisen sijaan fillaroin salille tekemään punttitreenin. Jonka jälkeen oli hyvä hemmotella itseään taloyhtiön sauna- ja uimavuorolla. 

Torstaina ei huvittanut lähteä roudaamaan fillaria autolla jonnekin kaupungin laitamille, josta pääsee kunnolla tri-pyörällä ajamaan, vaan tein treenin trainerilla partsilla. Lasit vaan auki, musat korville ja avot tuli tehtyä laadukas polkaisu just prikulleen ohjeitten mukaan.

Huonot unet on taas olleet riesana ja perjantaina työpäivän jälkeen olin aivan tolkuttoman väsynyt, eikä ollut mitään jakoa lähteä treenaamaan ilman, että ottaa ensin pienet tirsat. Tämä taas johti siihen, että uintitreeni stadikalla jäi (taas) hiukan vajaaksi eli tuli tehtyä 1:15/2,7km suunnitellun 3,2 sijaan. Järkeilin, että parempi kuitenkin tehdä vähän ja hyvin levänneenä, kuin väkisin enemmän mutta silmät ristissä. 

Viikonlopun sääennuste oli aika selvää tavaraa, eli kannatti vaihtaa juoksun ja pyöräilyn paikat niin, että lauantaina pääsi nauttimaan kesän ensimmäisestä lämpimästä pyöräilysäästä ja sunnuntaina jouti imitoida uitettua koiraa sateessa juosten. Sympatiaa vaan kaikille Vanajanlinnan kisaajille. Fillarilenkki jäi hiukan vajaaksi, kun en ihan sopivaa reittiä osannut valita, mutta kesäsäästä sai nauttia 3:40/85km:n verran. Sunnuntain juoksu Töölönlahden laitaa sahaten 1:30/14km piti sisällään 8 x 1000m vedot nousevilla sykkeillä ja ai että olikin mainio treeni! Klesa kinttu tosin sattui koko matkan aika lailla pohkeen alaosasta, mutta kyllä se mukana kulki. Sade ei tällä kertaa harmittanut yhtään, toimi kätevänä luonnon omana jäähdytysjärjestelmänä. Kotiin päästyä tosin piti mennä suorinta tietä kylppäriin kuorimaan vaatteet, jottei olisi vettä valuvana kastellut koko kämppää. 

Ihan kelpo treeniviikko tästäkin tuli, vaikka taas kerran piti hiukan soveltaa, eikä ihan kaikkea suunniteltua tullut tehtyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti