Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

maanantai 24. elokuuta 2015

Rötv änd roll

Palautumis- eli rötväysviikko takana, mikäs sen mukavampaa. Maanantaina käytiin eka kerran tänä kesänä Kaitalammella polskimassa. Voi onni ja autuus mikä avovesiuimarin paratiisi se on! Ja useampia tri-tuttuja luonnollisesti oli nauttimassa samasta asiasta. N. 40min/reilu kilometri tuli kelluttua. 

Ti-pe välillä ei tullut tehtyä mitään urheiluun viittaavaa, ainoastaan 10-20 kilometriä hyötyliikuntaa per päivä, enimmäkseen kaupunkifillarilla kruisaillen, mutta myös kävellen. Lauantaina uusittiin reissu Kaitikselle, uitiin perimmäiselle poijulle ja takaisin eli aika tasan 2 kilsaa, aikaa välikelluntoineen (trendikkäämmin: märkäpukumindfulnessia taivaan kaarta tuijotellen) meni noin tunti. Tällä kertaa oli myös grillattavat yms. eväät mukana ja paikan atmosfääristä tuli nautittua pidemmän kaavan mukaan.

Sunnuntaina fiilisteltiin kesäauringossa polkaisemalla kaffelle Porvoon Fannyyn ja tokihan siellä oli tuttuja samalla asialla, kuinkas muuten. Paikalle sattui myös kattava Stelvio-paitojen näyttely.

Ylen leppoisa viikko ja teki oikein hyvää, ettei ollut mitään treeniaikatauluja vaan tekemiset oli fiilispohjalta. Palautuminen maratonilta on sujunut hyvin eikä sunnuntain pyörälenkkikään tuntunut raskaalta, vaikka mittaa tuli 112 kilometriä.

Nyt on suunnitelmissa vielä vähän jatkaa (kisa)kautta, mutta leppoisissa merkeissä ja nutturaa kiristämättä. 

Ihana ulkouima-allasEi kommentteja:

Lähetä kommentti