Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

maanantai 14. maaliskuuta 2016

Kun maantie kutsuu niin minä kuuntelen!

Männäviikko sisälsi kaikenlaista yllätyssälää, joten treeniohjelmakin meni vinksin vonksin. Kutakuinkin kaikki ohjelmassa oleva tuli kuitenkin tehtyä, mitä nyt yhden (lyhyemmän) uintitreenin jouduin uhraamaan ja järjestys ei varmaankaan ollut optimaalinen. 

Ma: ohjelmassa olisi ollut punttia, mutta harvinaisen pääkopan tyhjentävän päivän jälkeen ei ollut voimia mihinkään järkevään, joten lepo. Tai no, hyötykävelyä tuli reilut 13 kilometriä/n. 20 000 askelta ja urheilullisessa aihepiirissä liikuttiin, kun haettiin teräsmiehen fillari huollosta Toni & Tonilta, jossa luonnollisesti törmäsi myös tuttuihin.

Ti: menopaluu salille fillarilla ja siellä 0:30 crosstrainerilla ja 0:45 punttitreeni. Aiettä sujui hyvin ja teki gutaa. Tuo lämppä olisi pitänyt vetää fillarilla, mutta salien fillareissa on niin jär-kyt-tävät satulat, että ei vaan pystynyt, kun on tuo toinen perssaus/takareisi vähän huonossa hapessa. En muuten yhtään ihmettele, jos jonkun aloittelevan liikkujan into tyssää siihen, että alkulämmittely salilla noilla kuntopyörähirvityksillä on niin vastenmielistä.

Ke: Yläkropan hieronta. Kuvittelin, että olisin sen jälkeen voinut tehdä fillaritreenin, mutta sen verran perusteellinen oli möyhintä, että iltatreeniksi riitti sauna ja pieni uima taloyhtiön tiloissa.

To: Aamulla tunnin PK-juoksu 7,5 km. Illalla tunnin olkkaripyöräily 20,5 km, joka sisälsi 6 x 3 min kovat vedot, huhhutihuijakkaa!

Pe: Kuntopiiri, kuinkas muuten. Menopaluut sinne fillarilla.

La: Aamupäivällä uintia 1:48/3,9 km. Ilo oli iso, kun 1:00/50 m lähdöt ja 0:30/25 m lähdöt onnistui niin, että sain jopa muutaman sekunnin huilata sarjan ekoilla vedoilla ja viimeisetkin ehti just noihin aikarajoihin. Oisko peräti pikkuisen tullut vauhtia lisää mun uinteihin...? Iltasella 1:30/12,4 km nousevavauhtinen juoksu.

Su: Maantiekauden avaus cycloilla, ennen maaliskuun puoliväliä, jiihaa! 3:25/57,3 km:n PK-lenkki Leppävaaran kautta, Bodomin ympäri, Röylän läpi ja Vihdintietä takaisin. Syke pysyi helposti alempana kuin koskaan ennen tuolla reitillä, vaikka mäkiäkin osui matkalle. Vauhtiakaan ei tosin ollut paljoa. Taas tuli hyvä fiilis, olisko se fillarikuntokin talven aikana peräti parantunut, tai ainakin pysynyt ennallaan.

Hyvä viikko, sisälsi paljon onnistumisen fiiliksiä ja eteenpäinmenon tunnetta, mahtia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti