Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Messuamista ja tohelointia

Ma: lepo

Ti: 1:09/2,5 km uintia.

Ke: Salilla 0:30 fillarilämppää ja 0:43 punttitreeni, uudella ohjelmalla. Hiukan oli hakemista tekniikan ja painojen kanssa.

To: 1:01/7,4 km PK1-juoksua. Sykkeet oli tällä kertaa harvinaisen helppo pitää alhalla.

Pe: Kuntopiiri: avaavat liikkeet + 12:00 lankkusetti (yhtäjaksoinen, kuten aina) + 2 kierrosta kuulaa (vähän lisäsin painoja) + 3 kierrosta normipiiriä + vartti vatsaselkää (suorat sakset!). Ja voi hyvänen aika sentään, taas oli jotain uutta ja ennenkuulumatonta: normipiiriinkin otettiin käsipainot mukaan yhteen liikkeeseen!

La: Aamupäivällä 1:39/3,5 km uintia. Märskyssä oli taas paljon tuttuja ja jopa oma rata IM-Vichy -jengille.

Iltapäivällä hyvässä seurassa Go Expo -messuilla haahuilemassa. Vähän tarttui sälää ja rompettakin mukaan: Suunnistajan kaupasta varsin edukkaaseen hintaan Weather Reportin kevytuntsikka (Suomen kesän perusvaruste) ja Velo & Oxygenin osastolta Aqua Spheren tummalinssiset uimalasit, lähinnä tulevaa leiriä ja ulkoallasta silmällä pitäen. Messujen viimeiset tunnit olin HelTrin talkoolaisena V&O:n osastolla jeesaamassa ihanan innokkaita junnupyöräilijöitä koeajohommissa. Kyllä on pyöräilyn tulevaisuus turvattu!

Illalla tuli todennettua miten olkkarissa istumalla ja murhaussarjoja katsomalla saa kulutettua 1048 kilokaloria: helposti, kun istuu fillarin satulassa ja polkee 2 tuntia satasen kadenssilla ja PK-sykkeillä.

Su: Toheloitten tohelo, katsoin treeniohjeet väärän viikon kohdalta ja niinpä tuli 1:30 juoksun sijaan tehtyä 1:1:39/10,4 km:n sauvakävelylenkki, joka sekin liian lyhyenä ja liian tasaisessa maastossa. Mutta hyvää teki joka tapauksessa saada jonkun sortin liikuntoa ja paljon raitista ilmaa. Juostaan sitten ensi sunnuntaina. Iltapäivän olin taas messuamassa eli naperofillaroitsijoita koeajoradalle auttamassa. Jälleen oli paljon iloisia ja innokkaita pieniä ajajia liikkeellä. 

Shopingeitta ei tästäkään päivästä selvinnyt: lauantaina ostetut Aquaspeheren uimalasit sai seurakseen kirkkaalla linssillä varustetut, hallikausi kun jatkuu vielä. Lisäksi Fitran osastolta hain ruokakirjan muodossa ideoita kaksi ruokalajia sisältävän kokkausrepertuaarin laajentamiseen ja V&O:n osastolta välttämättömiä pahoja eli paketillisen geelejä. Sulo Vilén poistui messuilta jälleen oikein tyytyväisenä.

Liikkujan ravintoa teoriassa
Liikkujan ravintoa käytännössä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti