Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Kevään merkkejä

Menihän vähän säätämiseksi tämä viikko, mutta tärkeimmät sai sentään tehtyä.

Ma: Pääsin uuden fyssarin eli guru Jarmo Ahosen & hänen parinaan toimivan toisen fyssarin hoteisiin. Muutamalla testillä löytyi heti vikaa poikineen (ei uutinen sinänsä) ja onneksi myös lääkkeitä. Siis lääkkeettömiä lääkkeitä. Lääkkeistä huolimatta olevista perkeleellisistä kivuista eroon pääseminen kun tässä on ensisijaisena tavoitteena. Hermovauriosta johtuvan epätasapainon myötä vuoden päivät kiukutellut oikea takareisi on kehitellyt ylimääräistä sidekudosta ja sitä alettiin paitsi pommittaa katuporan kaltaisella laitteella (erikoinen!) myös kotiläksynä jännitystä vastaan tehtävillä venytyksillä. Lisäksi tuli kotihommiksi toimimattoman vasemman pakaran maksimivoimaharjoituksia, ilman vastuksia tms., ja oikean "pettävän" puolen treeniä käsipainon kanssa tehtävällä ponnistusjutulla. Oli muuten tosi fiksua, että J.A. videoi harjoitukset mun puhelimella kun niitä tein, eri helppoa kotona tarkistaa, että miten se nyt menikään. Saas nähdä mitä näillä eväillä syntyy.

Illalla kävin uimassa, mutta eihän siitä mitään tullut. Kallion halli Märskyn korvaajana oli vastenmielinen paikka ja lisäksi treenin aikana iski niin armoton päänsärky, että oli pakko lopettaa räpiköinti kesken. 0:50/1750 m ehdin treenistä tehdä ja hiukan kyllä muistella leirin aikana opittuja juttuja. Eli ei nyt ihan hukkaan mennyt.

Ti: piti mennä taas poistattamaan yksi luomi, mutta lääkäri olikin sairastunut ja homma siirtyi kuukaudella. Varmuuden vuoksi ehdin kuitenkin jo aamusta ennen suunniteltua operaatiota käydä juoksemassa viikon lyhyen PK-lenkin, 0:54/7,2 km.

Ke: Iltaohjelman takia ei ehtinyt muuta kuin hyötypyöräillä vajaan tunnin.

To: Aikataulut ja etenkin ruokailut ns. pissi (amatööri!), joten illalla ei ollut aikaa/voimia lähteä vääntämään puntteja suunnitelman mukaisesti. Köykäisen PK-lenkin (1:00/8,9 km) sen sijaan pystyi tekemään. Ei kait tuo juoksu hukkaan mene, kun on se heikoin lenkkini, tällä hetkellä myös sen takia, että jokainen askel oikealla jalalla sattuu pakarasta kantapäähän, ks. yllä.

Pe: Kuntopiiri. Ja Tapsan poissaollessa tehtiin salaa vatsaselkien sijaan ven... dynaamisia lihashuoltoliikkeitä.

La: Yhdistelmätreeni eli 2:23/35 km cycloilua, joka sisälsi intervellina 6 x nousun Malminkartanon mäelle. Siis fillarilla, sieltä takakautta. Sykkeet ei VK1:llä pysyneet, vaikka lyhyitä pyrähdyksiä olivatkin. Ainakin jos vertaamme taannoisiin Epsanjan nousuihin. Mutta helpommalle tuntui kuin ennen, leirin jälkeistä superkompensaatiotako kenties? Fillaroinnin päälle heti pieni juoksu 0:20/2,9 km.

Mä oksalla ylimmällä.

Tuli bongattua hämmentävä herra: vaatetus päästä varpaisiin neon oranssia. Neon Knights?

Su: Puolilta päivin ihanassa kevätsäässä juoksua 2:00/17,1 km. Ensimmäiset 1:25 PK1:sta, 0:25 puolimaravauhtia ja loppuun muutama minuutti verraa. Lenkillä tuli bongattua paljon kevään merkkejä, mm. ekat leskenlehdet ja häiriintymättä tiellä parittelevat sammakot. Iltasella vielä 1:12/18,3 km kevyttä kaupunkikruisailua cyclolla Helsinginniemen ympäri. Muistaa taas miksi Helsinki on niin ihana: meri!

Päivän hieno uutinen oli Kaisa Lehtosen voitto Etelä-Afrikan IM:lla, paljon onnea ja hyvää matkaa Konalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti