Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Työpaikanvaihtoviikot

Onhan ollut haipakkaa ja myllerrystä pari viikkoa: viime viikolla laitoin vanhat hommat pakettiin ja tällä viikolla olen kuumeisesti opetellut uusia juttuja. Ääs-ryhmä jäi taakse ja nyt keskityn pitämään työeläkeyhtiö Varman asiakasyritysten henkilöstöä työkykyisenä. Mahtihommaa! 

Sen verran pääkopan päälle on nämä viikot ottaneet, että olen tietoisesti vähentänyt muuta kuormaa = treenejä, jotta on saanut nukuttua ja palauduttua muutenkin. Uuden homman aloituksen vauhdikkuudesta kertoo jotain se, että kun maanantaina klo 9:00 aloitin työt, niin klo 14:30 olin jo ensimmäisessä asiakaspalaverissa... 

Konttorilla on huikean hyvä oma kuntosali, liikuntaa tuetaan taloudellisesti ja esim. huomenna aamulla on ensimmäinen kerta tiimille järjestetystä kuuden Fustra-kerran setistä. Niin ja fillareille on sisävarasto ja pyöräilijöille suihku- ja pukeutumistilat kuivaushuoneineen. Arvostan!

Viime viikolla ehdin tehdä nämä:
Ma: huili
Ti: fyssarin rääkissä
Ke: fillarilla salille ja siellä tunnin punttitreeni
To: 1:38/29,5 km cyclolenkki
Pe: huili ja sosiaalista elämää - ajatella, jätin kuntopiirin väliin!
La: 2:00/40,3 km cyclolenkki
Su: huili ja sosiaalista elämää

Tällä viikolla edelleen siis himmaillen (pakitin treeniohjelmassa viikolla ja tein niitä, mitä olisi pitänyt tehdä jo viime viikolla, enkä edes kaikkea)
Ma: huili, ekan työpäivän jälkeen oli kyllä pää vähän pyörällä
Ti: fyssarin rääkissä
Ke: illalla polkaisu salille ja vajaan tunnin punttitreeni. Ja otin ekaa kertaa hyödyn irti työmatkapyöräilystä, jota aion harrastaa kokonaisina toimistopäivinä. 0:25/7 km suuntaansa, varsin kätevä matka.
To: Työmatkat fillarilla.
Pe: työmatkat fillarilla ja illalla vielä 1:46/33,2 km cycloilu. Noin puolivälissä alkoi sataa ihan kunnolla, lämmintä oli +3 ja päällä liian vähän/vääränlaisia vaatteita, joten seurauksena oli miltei irti jäätyneet näpit, joita piti sitten sulatella suihkussa tovi.
La: Aamulla klo 7:00 reipas startti ja Helsinki Running Toursin mukavia tanskalaisia asiakkaita juoksuttamassa 0:56/6,9 km:n PK-lenkin verran.
Su: tänään olikin siten jo kunnon hööki päällä ja jaksoin tehdä 4-tunnin yhdistelmätreenin. Ensin 2:30/49 km:n cyclolenkki nousevilla PK-sykkeillä ja siihen heti perään huollon ja vaatteiden vaihdon jälkeen 1:31/13,5 km:n lenkki, niinikään nousevilla PK-sykkeillä. Kumpikin lenkki kulki Viikin arboretumin läpi ja siellä oli yhdessä puskassa huomattava määrä bongareita ja kuvaajia tulipäähippiäistä äimistelemässä. Itse en jaksanut jäädä tiiraamaan tipua, minun puolestani saisi olla rauhassa paparazzeilta.

Nyt onkin sitten taas juoksun jäljiltä oikea takajalka, polven ulkosivu ja kantapää ns. paskana. Eipä tuo fyssarin rääkki ja/tai kotijumppa ja venyt juuri ole vielä auttaneet. Vähän käy voimille tuo homma, ei muuten mutta perkeleelliset kivut ei juuri naurata. Esim. istuminen on viime viikkoina ollut jokseenkin hankalaa. Saas nähdä miten tämän treenivuoden oikein käy kun niin sitkeässä on tuo vika. Amputaatiolla siitä tosin varmaan selviää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti