Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Testiviikko

Vajaaksi jäi tämäkin viikko treenien suhteen, mutta jotain sentään.

Ma: Aamusta eka kerta työpaikan ystävällisesti tarjoamasta kuuden kerran fustra-srjasta. Sehän oli vallan hyvää treeniä ja hikikin tuli. Olin onneksi saanut alle alkulämpät, koska päivän työmatkat tuli tehtyä fillarilla (2 x 0:25/7,5 km)

Ti: Illalla fyssarin rääkissä, taas jyristettiin sidekudosta hiiteen koneella ja käsin. Hiukan on tullut lisää liikkuvuutta jalkaan, mutta edelleen sietää pahuksen huonosti istumista ja polven ulkosivu reistailee juoksijanpolvimaisesti. Ei se muuten, mutta se jatkuva kipu.

Ke: Kokeilin ensimmäistä kertaa meidän työpaikan kuntosalia. Ensin puoli tuntia juoksua matolla merimaisemaa ihaillen ja sitten päälle kolmen vartin punttitreeni. Salilta löytyy kaikki tarpeellinen TRX-naruja myöten eli pystyi tekemään treenin just ohjeitten mukaisesti. Ja työmatkat taas fillarilla.

To: Huilia seuraavaa päivää silmällä pitäen.

Pe: Testipäivä eli kävin Medical Techissä triathlonistin yhdistelmätestissä. Ensin fillari, ei ihan maksimiin asti ja heti päälle juoksu tappiin saakka. Kummassakin mitattiin laktaatit, hengityskaasut ja reiteen teipatulla vimpaimella lihasten happipitoisuus. Tuloksista tarkemmin jahka olen saanut raportin. Pikaisesti katsottuna fillarin watit olivat nousseet (jees!) ja sykerajat hiukan molemmissa. 

La: Kävin pitkän tauon jälkeen uimassa, kun pääsin vihdoin ajan kanssa lempparihalliini Vuosaareen. Märskyä ei toki mikään voita sijainnin vuoksi, mutta Vuokissa on jotenkin leppoisa tunnelma. Ja ihanan valoisaa. Ruuhkaakaan ei ollut, johtui varmaankin vappuaatosta. 1:17/2,8 km meni mukavan joutuisasti, uinti tuntui hyvältä ja tekniikkakin pysyi kasassa. 

Su: Aivan upea sää vapun kunniaksi ja siitähän piti lähteä nauttimaan pitkälle lenkille, ekaa kertaa tänä keväänä maantiepyörällä. 5:10 sain kulutettua 106 km:n lenkkiin. Aika piti sisällään pari huoltotaukoa, kaffepaussin ajaksi sentään laitoin mittarin seis. Kaupunkiin palattua piti vielä kiertää Helsingin niemi ja käydä äimistelemässä vapunviettäjiä Kaivarissa, jossa ajo sujui kävelyvauhtia skumppakansaa väistellessä. Onhan se pikniköintikin mukavaa, mutta oma päiväohjelma tuntui kuitenkin voittajan valinnalle. Varustus oli kypäränaluspipoa ja kenkäsuojia lukuunottamatta sama kuin viimeisellä lenkillä Calellan leirillä eli voipi sanoa, että kevät on toden teolla tullut myös näille leveysasteille, ah ihanaa!

Kilometrikisakin alkoi tänään ja koska työpaikalla ei ole joukkuetta kirjaan kilometrini tänä vuonna Hepon joukkueelle. Tämän päivän ajollani näytin menevän joukkueen listan kärkeen, ha!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti