Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Ylämäki alamäki ylämäki alamäki yhdessä kulkien...

Leevin mainio biisi tulee mieleen kun paria viime viikkoa ja sen treenejä muistelee, sen verran vaihtelevaa on ollut meininki.

Viikko 20
Ma: Huili
Ti: Runkoa ja satulatolppaa lukuunottamatta uuden fillarin nouto Toni & Tonilta (ai että on HIENO!) ja koeajo 1:48/37 km.
Ke: Huili
To: Työmatkat fillarilla 0:50/15 km ja 0:50/2 km säälittävää ja stressaavaa räpiköintiä stadikalla. 
Pe: Hyöty- ja hupiajelua kaupungilla hienolla kaupunkimaantiemaasturisinkulalla, yhteensä 1:30/25 km.
La: 3:00/56 km cycloajelua kyläilemään ystävän luo Tuusulaan. Iltasella avovesikauden avaus Kuusiksella 0:29/1 km. Olipas mukavata!
Su: 4:40/110 km pyöräily kaffelle Porvooseen. Paluumatkaksi saatiin vielä hyvää seuraa ja matka meni aurinkokannella ajellessa kuin siivillä. Heti pyöräilyn perään 0:58/8,9 km juoksua. Kyllä ei tuntunut hyvälle takajalassa ja persauksessa.

Viikko 21
teemalla vähemmän on enemmän eli aika monta treeniä jäi (taas) tekemättä.

Ma: Huili

Ti:1:07/2,5 km uintia stadikalla, jossa taas kauhia ruuhka ja sen takia stressi ja ahdistus.

Ke: Fyssarin erityisen perusteellisessa rääkissä. Vähän on Jarmokin ihmeissään, kun ei ala kivut hellittää. Vaan ei anneta periksi, jatketaan prosessia. Somatic Studiolla on kyllä mainio hollitupa-meininki aina välillä: samassa huoneessa saattaa olla yhtäaikaa parikin itseä hoitavaa henkilöä (master & oppilas) ja sen lisäksi 1-2 muuta tyyppiä ja melkoinen hulina. Mutta ei haittaa kun on hyvä meininki. Hyötyajelu fillarilla 10 km.

To: Päivällä piti ajella vähän enemmän autoa ja kivut jalassa/persauksessa olivat niin infernaaliset, että teki mieli järsiä jalka irti. Tyydyin kiroilemaan ja melskaamaan yksikseni autossa. Kotiin päästyä illan treeni (20 km juoksua) tuntui ylivoimaiselta, mutta päätin kokeilla. Ja ihmeitten ihme, 2:12/20 km (muuten PK1:ta, mutta sisälsi 5 x 2 km:n VK1-vedot) meni helposti! Avain oli varmaankin uudet taivaalliset On-runningin Cloudracerit ja hyvä hevi korvilla. Tossuissa on melko vähän vaimennusta ja droppia, siitä varmaankin johtui se, että pohkeissa tuntui melkoisesti, myös pari päivää jälkeen. Mutta se oli vaihteeksi hyvää (lihas)kipua. Aiettä, kyllä oli onnellinen olo tuon jälkeen!

Pe: Huilia taas, pohkeet kun oli aika jumissa kuin myös pää tiiviin työviikon jälkeen. Hyötyajelua fillarilla sentään kymmenisen kilsaa.

La: Aamusta Kuusiksella talkoilemassa HelTrin rykäisijöitä kannustamassa. Paljon oli porukkaa ja hienoja suorituksia. Kun kisa oli ohi kävin tekemässä oman 0:50/2250 m:n uinnin eli kiersin järven 3 kertaa. Menin kaikessa rauhassa, joka kolmannella hengitellen, PK-sykkeillä pysyen ja tyynestä ja sopivan lämpimästä järvestä nauttien. Kierrosaika oli n. 0:16. Ei varmaan koskaan ennen ole Kuusiksessa uiminen tuntunut noin mukavalta. 

Su: Yhden sortin oma enkka eli 8:31/205 km:n fillarointi ns. yhdeltä istumalta, nätisti PK-sykkeillä. Yksikseen kun ajeli voi pitää vauhtia just itselle sopivana. Mukavia uusia tietuttavuuksia löytyi läntiseltä Uudeltamaalta. Eiköhän sitä tuon kokemuksen perusteella turvallisin mielin voi Vätterniin lähteä. Maanantaina ei kyllä varmaan toimistolla tarvitse istua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti