Kukamitähäh

Treenipäiväkirjasta tuli sairauskertomus, mutta toivottavasti vain toviksi. Tri-hommat on edelleen ohjelmassa aina kun olotila sen sallii.

sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Hyvä pyöräviikko

Tämän viikon tekemiset:

Ma: Huilia.

Ti: Aamusta fyssarin piinapenkissä. Ensin sain opetella uusia pakaroittenvahvistusliikkeitä ja sen päälle kaiveltiin lihaksia mahasta ja takareidestä. Gnnhh! Päivällä oli sitten vuorossa pienimuotoinen leikkausoperaatio eli kaivettiin pois taas yksi epäilyttävä luomi, tällä kertaa oikeasta pohkeesta. Nyt sitten jälleen dotellaan mitä patologi löytää.

Ke: Varovainen hyötyajely cyclolla, 1:18/26,8 km Keskuspuiston maisemissa. Hyvin kesti tikit eikä haava repsahtanut.

To: Vapaapäivä keskellä viikkoa, loistojuttu, ehti käymään kaffella Porvoon ihanassa Fannyssa. Ajoa tuli 4:21/107,4 km, aurinkoisen kesäisessä säässä.

Pe: Ainoastaan työmatkat fillarilla 0:50/15 km.

La: Päivällä hupiajelua kaupunkipyörällä n. 15 km. Iltasella käytiin Teräsmiehen kanssa juoksemassa lenkki, jolle tuli mittaa 1:38/13,4 km. Se sisälsi hyvän lämpän ja jäähyn + varsinaisena pääharjoituksena 4 kierroksen vetoa (Teräsmies veti 5) Eltsun kentällä, välissä aina kierros lönköttelyä. Koitin mennä vedot niin kovaaa kuin kintuista lähti, ajat olivat 1:37, 1:35, 1:29 ja 1:30, omasta mielestä ihan hyvää kyytiä. Samalla tuli testattua parit uudet juoksutossut. Lämpässä ja jäähyssä alla oli Hoka One One Clifton 2:t ja vedoissa Altra One 2.5:t. Hokat oli mukavan kimmoisat ja yllättävän hyvin rullaavat, mutta jotenkin eivät istuneet jalkaan, vähän hankasivat ja puristivat. Pitää kuitenkin antaa niille vielä mahdollisuus, jos mukautuisivat kun enemmän niillä juoksee. Altrat sen sijaan olivat oikein sopivat vetoihin, radasta tuli hyvä ote. Ehdottomasti jatkoon.

Su: Huikean hieno kesäpäivä taas ja ajelin maantiepyörällä 6:10/140 km. Ajassa on mukana myös patukka-, pulla- ja pissatauot, kun en muistanut laittaa mittaria tauolle, niihin tuhrautui yhteensä puolisen tuntia.

Tuli siis sittenkin ihan hyvä treeniviikko, vaikka jalka onkin hiukan paketissa ja uiminen on vielä pannassa ensi viikon loppupuolelle. Vähän kyllä sapettaa, kun ei päässyt perinteisesti Stadikalle heti ekana aukiolopäivänä. Ja Kuusiskin kutsuisi jo, koska vesi on lämmennyt niin nopeasti. Mutta jos ensi viikonloppuna sitten myös jotain vesiurheilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti